medrek.se

Sjuksköterska natt till Rekonstruktiv plastikkirurgi slutenvård

Regioner
Utgår

2019-09-01

Ansök nu

Sjuksköterska natt till Rekonstruktiv plastikkirurgi slutenvård

Om oss
Rekonstruktiv plastikkirurgi har ansvar för flera patientflöden inom Tema Trauma och Reparativ medicin. Temat är ett av sju teman där Patientområde (PO) Trauma, akut kirurgi och rekonstruktiv kirurgi ingår. Patientflödet är ett av fem i Sverige som tillsammans ansvarar för hela spektrumet av rekonstruktiv plastikkirurgi, vilket gör att arbetet på vårdavdelningen är omväxlande och spännande. Den stora variationen av diagnoser ger dig goda utvecklingsmöjligheter.

Om tjänsten
Vårdavdelningen har idag tio vårdplatser och är en sjudygns verksamhet. Vi har relativt korta vårdtider vilket innebär effektiva patientflöden. De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av att ge våra patienter en god pre- och postoperativ omvårdnad. Du ska identifiera omvårdnadsbehov och initiera adekvata åtgärder.

Vi söker
Vi söker en kollega som vill bidra med sina kunskaper och erfarenheter till vår arbetsgrupp! Vi är en arbetsgrupp som trivs ihop och ser fram emot att välkomna en ny kollega till oss. Är det du? Då är du varmt välkommen att söka en tjänst som sjuksköterska på Stockholms Läns Landstings enda plastikkirurgiska vårdavdelning!

Du som söker till oss bör vara nyfiken och ha en empatisk förmåga. Du har en god samarbetsförmåga och kan organisera och prioritera dina arbetsuppgifter på en vårdavdelning med ett växlande arbetstempo. För oss är det viktigt att alla våra patienter och anhöriga möts med respekt och empati.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska. Tidigare erfarenhet av plastikkirurgi/kirurgi är meriterande samt utbildning inom smärta eller sårvård.

Övrigt
Nyanställda erbjuds en introduktion som anpassas efter det individuella behov. Samtliga medarbetare erbjuds kontinuerliga föreläsningar och utbildningar enligt vår utbildningsbok på E13.
Möjlighet att ansöka om personalbostad finns.

Välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Trauma och Reparativ Medicin är ett verksamhetsområde för patientcentrerad och innovativ vård, forskning och utbildning. Traumaverksamheten ansvarar för ett akut omhändertagande med högkvalitativ vård för svårt skadade patienter. Reparativ medicin är ett samlingsnamn och behandlar vävnads- och organskador samt sjukdomsprocesser från cellnivå till återställande av funktion och livskvalitet inom flera olika specialiteter. Exempel på patientgrupper är ansiktsmissbildningar, njure- och levertransplanterad, hörselnedsättning (cochleaimplantat barn) och deformitet i rygg. 

Temat består av fem patientområden och omfattar omkring 1 000 medarbetare fördelat på Huddinge och Solna. Grundutbildningsuppdraget är en stor och viktig del av verksamheten och tema Trauma och Reparativ Medicin är långt framme inom området verksamhetsförlagd utbildning med klinisk undervisningsmottagning och avdelning. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Kontakt

Josephine Kader 
Vårdenhetschef
0722-12 94 53

Fackliga representanter
Vårdförbundet: Rodrigo-Germán Araya de Castilla, rodrigo-german.araya-decastilla@sll.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska natt till Rekonstruktiv plastikkirurgi slutenvård

Karolinska Universitetssjukhuset