medrek.se

Sjuksköterska med ledningsuppdrag till Barnakutmottagningen

Regioner
Utgår

2022-10-16

Ansök nu

Sjuksköterska med ledningsuppdrag till Barnakutmottagningen

Barnakuten i Huddinge på Astrid Lindgrens barnsjukhus tar emot ca 18 000 akut sjuka barn per år mellan åldrarna 0–18 år, med inriktning mot medicin. Detta gör oss till den minsta barnakuten i regionen. Du ges därför stora möjligheter till att påverka din arbetsplats, eftersom arbetsgruppen är mindre och vägen från idé till beslut är kort.

På barnakuten i Huddinge finns erfaren personal i alla kategorier som hela tiden arbetar för barnens bästa. Här arbetar vi prestigelöst i teamarbete med läkare och undersköterskor. Vi finns i fräscha lokaler och har ett nära samarbete med slutenvårdsavdelning för barn (BAVA) , som vi driver en gemensam återbesöksmottagning  med dagtid. Vi befinner oss mitt i en planering inför kommande flytt 2025 till helt nyrenoverade lokaler på Huddinge sjukhus.

Om tjänsten
Som ledningssjuksköterska kommer du att:

  • leda och samordna det operativa arbetet.

  • samarbeta med ledningsläkare samt vara ett stöd för övriga medarbetare.

  • fungera som operativ ledning under katastrof.

Hos oss använder vi oss av önskeschema för dygnet runt bemanning.

På barnakuten i Huddinge finns erfaren personal som hela tiden arbetar för barnens bästa. Vi arbetar i fina ljusa lokaler och har ett nära samarbete med slutenvårdsavdelning för barn (BAVA). Möjlighet till rotation finns till BAVA men även till vår nya övervakningsenhet som öppnar i höst där det kommer att finnas platser för de barn som är i behov av en högre vårdnivå än BAVA.

Vi söker
Vi söker dig som vill vara med att utveckla ledningssjuksköterskans roll i ett team med andra erfarna sjuksköterskor. Du tycker om att samarbeta för att nå gemensamma mål och är prestigelös nog att rycka in där det behövs. Du säkerställer att budskap når fram och att förväntningar är klara för alla parter. Vidare är det viktigt att du visar respekt för patienten, ger säker vård som präglas av öppenhet och kvalitet. Du måste också känna dig bekväm i att omprioritera och kunna frångå en plan för att lösa en uppkommen situation.

Kvalifikationer
Krav:

  • Legitimerad sjuksköterska, gärna med en adekvat vidareutbildning.

  • Erfarenhet av akutsjukvård alternativt att du har tidigare erfarenhet av barnsjukvård under minst två års tid.

Meriterande:

  • Tidigare arbete i ledningsfunktion.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla: 
1. Personligt brev 
2. CV
3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall) 
- Yrkeslegitimation 
- Bevis om specialistkompetens  


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Barn- Astrid Lindgrens Barnsjukhus
Till Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus kommer neonatala barn och svårt sjuka barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar och olika akuta tillstånd, från hela landet. På https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-barn-alb/ finns mer att läsa om oss.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet

Telefon
vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska med ledningsuppdrag till Barnakutmottagningen

Karolinska Universitetssjukhuset