medrek.se

logga

Sjuksköterska med erfarenhet av demens till äldreboende i Stockholm

Regioner
Utgår

2023-02-12

Ansök nu

Sjuksköterska med erfarenhet av demens till äldreboende i Stockholm

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

 

Vi söker nu en sjuksköterska med erfarenhet av demens till vår verksamhet Bergsund. 
Bergsund är ett vård- och omsorgsboende med inriktning musik, kultur och rörelse, centralt beläget på Södermalm.

Verksamheten har 123 lägenheter fördelat på två hus och åtta våningsplan där varje våningsplan har mellan 15-16 lägenheter. 16 lägenheter på Bergsund är avsedda  för personer med demenssjukdom. Lägenheterna är mellan 27-42 kvadratmeter och har pentry och badrum, de flesta lägenheter har även egen balkong eller uteplats. Gemensamma vardagsrum, matrum och kök finns på varje våningsplan där det också finns stora balkonger.

Verksamheten ligger centralt på Södermalm i närheten av Hornstull med goda kommunikationer, butiker och friluftsområden. Ett stenkast från verksamheten ligger Bergsunds strand och Tantolunden som erbjuder fina promenadvägar vid vattnet. Bergsund har även en trevlig innergård som ger möjlighet till aktiviteter och utevistelser.

 

Arbetsbeskrivning:

Som sjuksköterska leder du bland annat omvårdnadsarbetet samt säkerställer omvårdnadskompetensen i teamet runt den boende. Det är det din uppgift att bedöma, planera, utföra, utvärdera och dokumentera hälso-och sjukvårdsinsatser utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov, i enlighet med det salutogena förhållningssättet. I din roll ingår att ha kontinuerlig dialog med närstående och informera vid förändringar i hälsotillståndet. Du samarbetar med kollegor, läkare och eventuellt andra, både interna och externa, kontakter för att säkerställa en god omvårdnad.

 

Egenskaper:

Du har god samarbetsförmåga och arbetar bra med andra människor. Du relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du är också en person som lyssnar, kommunicerar på ett konstruktivt sätt. Du har även erfarenhet av att samtala med och stödja anhöriga. Du är van att arbeta självständigt samt är flexibel och initiativrik.

Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande, du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

 

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift i det svenska språket.

 

Meriter:

Erfarenhet av arbete inom äldreomsorg med personer med demenssjukdom. Det är också meriterande om du har dokumenterad vidareutbildning inom området demenssjukdom och har erfarenhet av BPSD.

 

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet: 100% med tjänstgöring dag/kväll och helg. Tillsvidare, provanställning tillämpas.

Tillträdesdatum: snarast enligt överenskommelse

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. 

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Bergsund kontakta:
Enhetschef: Liselotte Freij alternativt Tuija Niemonen
Mail: liselotte.freij@ansvarochomsorg.se
Telefon: 0727-48 79 03 alternativt 0727-48 79 06

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska med erfarenhet av demens till äldreboende i Stockholm

A&O Ansvar och Omsorg