medrek.se

Sjuksköterska, LAH-verksamheten vid Närsjukvården i Finspång

Regioner
Utgår

2019-08-11

Ansök nu

Sjuksköterska, LAH-verksamheten vid Närsjukvården i Finspång

Välkommen till Finspång! Med ett stabilt näringsliv som expanderar, ett nyrenoverat Kulturhus och en av landets modernaste bad- och friskvårdsanläggningar ökar vårt invånarantal. Den gamla bruksorten har förvandlats till en högteknologisk stad med ett brett utbud som lockar många besökare. Och här finner du också Närsjukvården i Finspång!

Närsjukvården i Finspång (NiF) är en egen produktionsenhet inom Region Östergötland, totalt är vi runt 200 medarbetare. I verksamheten ingår både primärvård, slutenvård och rehabverksamhet. God samverkan mellan enheterna är kännetecknande för verksamheten. Vi har ett nära samarbete med Finspångs kommun, försäkringskassan, arbetsförmedlingen och privata lokala aktörer rörande rehabilitering, hälso- och sjukvård samt förebyggande sjukvård för våra gemensamma invånare. Vårdcentralen i Skärblacka ingår också i vår verksamhet.

Närsjukvården i Finspång kommer under hösten påbörja byggnationen av Finspångs Vårdcentrum, som beräknas stå klart runt 2021. Då flyttar vi till ett mer centralt läge i Finspång, får nya funktionella lokaler och på resan dit kommer verksamhetsutvecklingen att stå i centrum!

Arbetsbeskrivning
Vi söker en kollega till vårt härliga nattgäng. Tjänsten är ett vikariat och är placerad i vår Nattorganisation som består av arbete både på en slutenvårdsavdelning, LAH, hemsjukvård och kommunala boenden. Närvårds-
avdelningen består av 16 vårdplatser där utredning, eftervård och rehabilitering bedrivs för medicinska, kirurgiska och ortopediska patienter. Här finns även palliativa platser för LAH-anslutna patienter.

Inom LAH, hemsjukvården och kommunala boenden gör vi planerade/oplanerade besök, för att göra bedömningar, ge basal och specifik palliativ omvårdnad. Telefonrådgivning till patienter och vårdpersonal inom hemtjänst och de kommunala boendena ingår i våra arbetsuppgifter. Vi åker även på uppdrag från 1177 och polisen.

Vi är tre sjuksköterskor och en undersköterska på varje nattpass. En sjuksköterska och en undersköterska är alltid placerade inne på Närvårdsavdelningen. Två sjuksköterskor ansvarar för LAH, hemsjukvården och de kommunala boendena.

Personliga egenskaper
Du kommer till en arbetsplats där du får lära dig mycket och får en bredd i din kompetens. Personen vi söker har lätt att samarbeta med andra men har heller inte svårt att agera självständigt. Du lyssnar, kommunicerar och löser situationer på ett konstruktivt sätt. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och driver processer vidare. Du är flexibel och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Ett professionellt förhållningssätt i patientarbetet är självklart för dig och du kan sätta dig in i en annan persons situation utan att ta över dennes känslor. I stressade situationer klarar du av att hålla dig lugn och stabil för patientens bästa. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och att du är rätt person i vår verksamhet.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och ser gärna att du har tidigare erfarenhet av hemsjukvård eller sjukhusvård. Arbetet innebär mycket resor, B-körkort är därav ett krav. Tidigare erfarenhet i Cosmic ses som meriterande.

Anställning och information
Vi erbjuder dig ett vikariat på 83,33% till och med 31 december 2019 med tillträde enligt överenskommelse. Eventuellt möjlighet till förlängning. Helgtjänstgöring ingår 2 helger av 6. Vi tillämpar individuell schemaplanering.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Vårdenhetschef Erika Thorsell, 010-104 25 10.

Facklig företrädare för Vårdförbundet är Ann-Sophie Höggren, 010-104 31 45.

AnsökanSista ansökningsdag är den 11 augusti 2019. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta CVU Direkt på 010-103 60 00 under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Region Östergötland

Dela detta jobb

Sjuksköterska, LAH-verksamheten vid Närsjukvården i Finspång

Finspångs kommun