medrek.se

Sjuksköterska, Internmedicinsk vårdavdelning, Södertälje sjukhus

Ansök nu

Sjuksköterska, Internmedicinsk vårdavdelning, Södertälje sjukhus

Avdelning 23 är en internmedicinsk avdelning med inriktning mot infektion och lungsjukdom. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med stor variation och ett trivsamt arbetsklimat. Under hösten 2019 flyttade vi till helt nyrenoverade lokaler där alla patienter får enkelrum och medarbetarna en modern arbetsmiljö.  

Vi arbetar med medarbetardriven förändring med fokus på förbättrade arbetssätt och kvalitet.  

Sjuksköterska på Södertälje sjukhus:      

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på internmedicinskvårdavdelning. Du ansvarar för patientens basala och specifika omvårdnad samt leder och fördelar arbetet i teamet under arpetspasset. Aktivt deltagande i avdelningens utvecklingsarbete.   

Dina kvalifikationer:    

Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk hälso- och sjukvård.  Yrkeserfarenhet från akutsomatisk verksamhet är meriterande, men vi välkomnar även dig som är ny i yrket. 

Dina personliga egenskaper:     

Du drivs av att ge god omvårdnad med patienten i centrum. Du har lätt för att samarbeta och bidrar genom ditt engagemang och positiva förhållningssätt till patienternas, avdelningens och arbetsteamets framgång. Du är nytänkande i ditt sätt och drivs av att arbeta mot ständiga förbättringar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.   

Anställningsform:     

Hel- eller deltid, tillsvidareanställning, treskift. Implementering av det nya arbetstidsavtalet, det s.k. 24/7-avtalet pågår på sjukhuset vilket möjliggör förkortad veckoarbetstid vid förtätad helgtjänstgöring och/eller schemalagt nattarbete. Kvarstannandebonus och dubbelt natt-OB tillämpas redan. 

Om Södertälje sjukhus:   

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. Läs om våra medarbetare här.  

Bifoga både personligt brev och Cv. Välkommen med din ansökan!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Sjuksköterska, Internmedicinsk vårdavdelning, Södertälje sjukhus

Södertälje Sjukhus