medrek.se

Sjuksköterska, dagtidstjänst till Ortoped- och Akut Kirurgmottagning

Regioner
Utgår

2022-10-11

Ansök nu

Sjuksköterska, dagtidstjänst till Ortoped- och Akut Kirurgmottagning

Om oss

Tema Akut och Reparativ medicin fokuserar både på akutsjukvård med komplett omhändertagandet av den akut sjuka patienten och de högspecialiserade uppdragen för Karolinska. Temat består av sex medicinska enheter, två omvårdnadsområden samt en vårdadministrativ enhet.

Mottagningen är en högspecialiserad verksamhet för bedömning av skador och sjukdomstillstånd i rörelseapparaten. Bland mottagningens profilområden kan nämnas traumakirurgi, frakturkirurgi, akutkirurgi, deformiteter, revisionsplastiker, och artroskopisk kirurgi. Vi arbetar dagligen med gipstekniker och har ett nära samarbete med sjukgymnaster, arbetsterapeuter och ortopedtekniker.

Om tjänsten

 

Detta är en dagtidstjänst med arbete förlagd måndag-fredag.
Tjänsten innefattar rotationstjänstgöring som innebär att du arbetar 10% på en slutenvårdsavdelning inom Omvårdnadsområde Huddinge (länk till OOH karriärsida).

Att arbeta som sjuksköterska på mottagningen innebär mycket varierande arbetsuppgifter och samarbete med många olika yrkeskategorier.

Vi söker

 

Engagemang och flexibilitet ser vi som självklara egenskaper. Du har ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt samt ett gott bemötande i ditt sätt att arbeta. Du bidrar också till att skapa ett gott arbetsklimat. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Krav:

  • Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av akutsjukvård

Meriterande:

  • Erfarenhet av mottagningsarbete samt Take Care

Om rekryteringsprocessen

Intervjuer och tillsättning kan ske löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen att höra av dig till mig vid frågor eller funderingar.
Med vänlig hälsning, Omvårdnadschef Eva


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Akut och Reparativ Medicin
Tema Akut och Reparativ Medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron, näsa, hals, hörsel och balans samt Transplantation). På https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-akut-och-reparativ-medicin/ kan du läsa mer om oss.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn Vårdförbundet Telefon
0771-420420

Dela detta jobb

Sjuksköterska, dagtidstjänst till Ortoped- och Akut Kirurgmottagning

Karolinska Universitetssjukhuset