medrek.se

Sjuksköterska? Arbeta med avancerad kirurgisk vård i Huddinge!

Regioner
Utgår

2019-09-01

Ansök nu

Sjuksköterska? Arbeta med avancerad kirurgisk vård i Huddinge!

”Det är så himla häftigt! Vi är en liten verksamhet vilket bidrar till en härlig teamkänsla. Vi utför högspecialiserad vård, med utmanande och utvecklande arbete. Det är vansinnigt roligt!”
- Maria, Sjuksköterska

Om Intermediärvårdsavdelning  
Intermediärvårdsavdelning (IMA) är en högspecialiserad avdelning med övervakning av patienter som opererats i buken. Idag har IMA sex vårdplatser under veckan och fyra vårdplatser under helgen. Patienten ligger kvar på avdelningen mellan två till fyra dagar för att sedan flyttas till vårdavdelningen.

”Vi får jobba med de bästa kirurgerna inom området vilket är otroligt lärorikt. Det finns alltid tillfällen där jag lär mig någonting nytt. Det rör på sig hela tiden, ingen dag är den andre lik.”
- Maria, Sjuksköterska

Rollen som sjuksköterska

”Du behöver ha en utarbetad klinisk blick, känna dig hemma i teamarbete och sträva efter utveckling. Då kommer Du passa hur bra som helst hos oss! Vi omvårdar multisjuka patienter inom cancersjukvård vilket är otroligt givande på många olika sätt. Vi gör verkligen skillnad!”
- Maria, Sjuksköterska

Vill du engagera dig inom ett specifikt ansvarsområde har du alla möjligheter att påverka vården framåt! Exempelvis kan du specialisera dig inom nutrition, sårvård och smärta, eller något område som just ditt hjärta dunkar extra för.
Hos oss kan du arbeta dag/kväll eller natt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst ett års erfarenhet som sjuksköterska. Det är extra meriterande om du har en specialistutbildning inom anestesi eller IVA samt vana att arbeta inom kirurgisk eller postoperativ verksamhet.

Varmt välkommen att ansöka!
Provanställning kan bli aktuellt i denna rekrytering. För klinisk personal måste du genomföra en hälsoundersökning innan nyanställning.

Hälsningar Susanne, omvårdnadschef

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Kontakt

Susanne Lövgren 
Omvårdnadschef
0765696588

Katarina Bragderyd 
Chef, hälso- och sjukvård
08-517 728 48
0725-98 13 24

Fackliga representanter
Vårdförbundet Marianne Westin 0701-671435

Dela detta jobb

Sjuksköterska? Arbeta med avancerad kirurgisk vård i Huddinge!

Karolinska Universitetssjukhuset