medrek.se

logga

Semestervikarier till vård och omsorg sommaren 2022

Regioner
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Semestervikarier till vård och omsorg sommaren 2022

Socialförvaltningen

Är du en initiativrik och ansvarstagande person som gillar att jobba med människor?
Då har vi jobbet för dig!

Arbetsplatsen

Socialförvaltningen i Karlsborgskommuns uppdrag är att se till att äldre och personer som har olika funktionsnedsättningar får vård, stöd och omsorg. Vi arbetar med ett brukarorienterat förhållningssätt där arbetet styrs och utgår från brukarens behov. Socialförvaltningen i Karlsborgs kommun arbetar utifrån en gemensam etisk värdegrund som utgår från ledorden respekt, bemötande och självbestämmande.

Våra verksamheter ser olika ut beroende på hur behoven ser ut hos dem som behöver vår hjälp. Inom hemtjänsten stöttar vi personer att klara av sin vardag i sitt egna hem. För äldre som behöver mer omfattande stöd och omsorg finns våra äldreboenden.

För personer som har en fysisk eller psykisk funktionsnedsättning finns olika typer av hjälp och stöd att få. Vi har gruppboenden, personlig assistans och boendestöd.

Arbetsuppgifter

Som medarbetare hos oss kommer du att ha stor betydelse för hur andra människor upplever sin vardag. Du finns där för att ge stöd och omsorg samt skapa trygghet och bidra till meningsfulla dagar.

Hur en arbetsdag ser ut skiljer sig åt mellan våra olika verksamheter. Det kan handla om att du hjälper någon att sköta sin personliga hygien, tar sin medicin eller stöttar i hemmet. Det kan även handla om att du tar med någon ut på en promenad eller planerar och genomför olika aktiviteter. Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter är dokumentation, städning, tvätt, handling och matlagning.

Jobbet passar dig som kan arbeta oregelbundna tider och som uppskattar en aktiv vardag med mycket mänsklig kontakt.

Vi söker nu semestervikarier till vård och omsorg sommaren 2022 inom följande områden:

  • Omvårdnadspersonal/undersköterska

  • Boendestödjare/socialpsykiatri

  • Handledare daglig verksamhet/LSS

  • Omvårdnadspersonal gruppboende LSS

  • Personlig assistent

Kvalifikationer

B-körkort är meriterande, liksom tidigare erfarenhet från arbete inom vård och omsorg eller andra yrken där du haft kontakt med människor. Det är även meriterande om du studerar eller har avslutat dina studier med inriktning mot vård och omsorg, barn och fritid, beteendevetenskap, socialt- eller pedagogiskt arbete.

För att kunna arbeta i våra verksamheter är det viktigt att du kan samarbeta väl med andra människor, såväl kollegor som brukare och anhöriga. Som person behöver du vara lyhörd och bra på att kommunicera såväl muntlig som skriftligt, då det skapar goda förutsättningar för vårt teambaserade arbete med brukaren i centrum.

Vidare behöver du vara serviceinriktad och tillmötesgående i ditt bemötande samt ha ett intresse för att hjälpa människor. I våra verksamheter så händer det saker hela tiden och saker kanske inte alltid går att utföra som det är planerat och därför behöver du kunna anpassa dig efter ändrade förutsättningar.

Du måste ha fyllt 18 år innan du påbörjar din anställning, alternativt gå vård- och omsorgsutbildning. 

MER INFORMATION OCH ANSÖKAN

Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan nu!
Det underlättar för oss och ökar dina chanser att snabbt komma vidare i rekryteringsprocessen.

Karlsborgs kommun som arbetsgivare

Karlsborgs kommun med sina ca 7 000 invånare hälsar dig välkommen till en fantastisk boendemiljö och rika rekreationsmöjligheter! Karlsborg är den lilla kommunen med det storslagna läget vid Vätterns strand. Det fantastiska landskapet, närheten till Tivedens skogar tillsammans med sjöarna och vattendragen ger Karlsborg dess alldeles unika prägel - En guldplats helt enkelt, vilket du kan ta del av via film här
Hos arbetsgivaren Karlsborgs kommun är det viktigt att varje medarbetare kan känna stolthet över sin insats och sin verksamhet. Det tror vi bland annat skapas genom att ge alla möjlighet att utvecklas, lära nytt och medverka i förbättrings- och utvecklingsarbetet. 
Det finns bra pendlingsmöjligheter till och från bl a Skövde, för dig som inte är redo att flytta hit än. Kommunen har ungefär 500 anställda. Kika gärna in och ta del av vår vardag på vårt Instagramkonto 

Dela detta jobb

logga
Semestervikarier till vård och omsorg sommaren 2022

Karlsborgs kommun