medrek.se

Semestervikariat - Biomedicinsk analytiker/Laboratorieingenjör till Klinisk mikrobiologi

Ansök nu

Semestervikariat - Biomedicinsk analytiker/Laboratorieingenjör till Klinisk mikrobiologi

Är du studerande med framtidsplaner på ett arbete i labmiljö, eller kanske nyutexaminerad och på jakt efter en spännande start på din yrkeskarriär? Ett semstervikariat hos oss på Klinisk Mikrobiologi ger dig stora möjligheter att utvecklas inom din framtida roll.

Hos oss får du arbeta med uppgifter av stor betydelse för patienter och vårdens funktion. Det gör du med modern teknik på ett av landets största och mest framstående mikrobiologiska laboratorier. 

Vi erbjuder   
Klinisk mikrobiologi är ett laboratorium inom Karolinska Universitetslaboratoriet som har verksamheter i både Huddinge och Solna. Vi söker semestervikarier till båda våra siter så ta chansen att under några månader bli en del av vårt team med kompetenta och trevliga arbetskamrater.
 
Om tjänsten
Våra hvuduppgifter är att diagnostisera infektioner orsakade av bakterier, virus, svampar och parasiter. Vi gör detta med hjälp av en rad olika tekniker såsom odling, masspektrometri, molekylärbiologi och serologi. Verksamheten är i många avseende automatiserad med avancerad teknik men innehåller även en hel del manuella moment och tekniker.
 
Beroende på dina intressen och våra behov kommer du att lära dig arbeta med någon av ovanstående tekniker. Du får en gedigen introduktion och upplärning på metoden och kommer därefter självständigt arbeta med att utföra denna under semesterperioden. Ange gärna i din ansökan om du har intresse av någon specifik teknik eller område.
  
Vår veksamhet är till största del förlagd till vardagar och dagtid, men viss kvällstjänstgöring kan komma att ingå.
 
Vi söker 
* Dig som har intresse av att arbeta inom sjukvården med mikrobiologisk diagnostik.
* Du kan arbeta självständigt på ett strukturerat sätt.
* Du har god samarbetsförmåga och bidrar till ett positivt arbetsklimat
* Du tar ansvar och har förmåga att se helheten
* Du är noggrann och kvalitetsmedveten
 
Kvalifikationer 
Legitimerad biomedicinsk analytiker, alternativt studerande till biomedicinsk analytiker som har avslutat två eller fler terminer.
Eller;
Kandidatexamen inom utbildning med inriktning mot laborativa vetenskaper eller studerande på motsvarande utbildning och har avslutat två eller fler terminer.
 
Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens  

- Bevis om medicine doktorsexamen  

- Bevis om docentur  

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Semestervikariat - Biomedicinsk analytiker/Laboratorieingenjör till Klinisk mikrobiologi

Karolinska Universitetssjukhuset