medrek.se

Röntgensjuksköterskor till Radiologi på Karolinska Universitetssjukhuset

Ansök nu

Röntgensjuksköterskor till Radiologi på Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset, Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska

Är du legitimerad röntgensjuksköterska och är intresserad av att arbeta inom radiologi på det högst rankade av Europas Universitetssjukhus? Varmt välkommen att ansöka!

Om oss 

På Karolinska Universitetssjukhus inom radiologi arbetar vi i högteknologiska lokaler med modern maskinpark inom konventionell röntgen, datortomografi, magnetkamera, intervention, DXA, mammografi och ultraljud. Vi finns inom fyra olika medicinska enheter Barnradiologi, Neuroradiologi Radiologi Huddinge, Radiologi Solna

På Karolinska Sjukhuset bedrivs forskning, utbildning och vård i nära samarbete. Detta bidrar till att forskningsresultat snabbare omsätts i nya behandlingsmetoder och läkemedel för patienten. Vi ligger i framkant inom tekniken och kommer bli landets första Radiologiska verksamhet med en ny MR 7Tesla. 

"Med en sjätte plats når Karolinska Universitetssjukhuset sin hittills bästa placering i tidskriften Newsweeks ranking ”World´s Best Hospitals 2023”. Placeringen innebär att Karolinska rankas högst av samtliga europeiska sjukhus." 

Läs mer här: Jobba inom radiologi och nuklearmedicin (karolinska.se)

Vi erbjuder

Du kommer tillhöra en kompetent arbetsgrupp med bra gemenskap, där vi tar hand om varandra och samarbetar för att ge patienterna den bästa vården. För att du ska få en bra start hos oss erbjuder vi dig individuellt anpassad introduktion utifrån dina behov.

Kompetensutveckling och vidareutbildning är något vi värderar högt och vårt mål är att ligga i framkant och vara ledande inom radiologi.  Vi arbetar med kompetensstegen för att skapa tydliga karriärvägar och förutsättningar för kompetensutveckling.

”Sedan dag ett har jag känt att mina chefer är lyhörda när det kommer till kompetensutveckling.”

Vi har 24/7 avtalet vars syfte är att skapa bra möjligheter för en hälsosam schemaplanering, kvarstannande bonus samt intjänande och uttag ur en tidsbank.

Under år 2023 kan du välja mellan friskvårdbidrag på 5000kr eller friskvårdtimme med friskvårdbidrag på 3500kr  Som anställd hos oss får du dessutom ta del av de förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder, till exempel tillgång till personalgym och möjlighet att ansöka om personalbostad.

Om tjänsten

Som röntgensjuksköterska hos oss kommer du utföra både akuta och planerade undersökningar. I vår verksamhet är ingen dag den andra lik, du har varierande arbetsuppgifter och du har dagligen nära samarbete med radiologer och undersköterskor. Vi roterar mellan olika modaliteter inom Radiologin. Handledning av nya medarbetare och studenter ingår i rollen.

”Röntgen tar aldrig slut, finns mycket att lära sig, vilket gör det stimulerande.”

”Det är ett högspecialiserat område och vi tar hand om de mest avancerade fallen vilket gör det väldigt speciellt.”

Vi söker röntgensjuksköterskor till våra enheter: 

 • Radiologi Huddinge 

 • Radiologi Solna

 • Barnradiologi ( verksamhet i Solna och i Huddinge)

 • Neuroradiologi ( verksamhet i Solna och Huddinge)

Tjänsterna är på tillsvidareanställning och på heltid eller deltid. Vi erbjuder även timanställning.  Dag-, kväll och helgtjänstgöring ingår. Det finns även möjlighet att arbeta natt. 

Vi söker

Vi söker dig som tar ansvar för ditt arbeta. Du strukturerar själv ditt angreppssätt samt driver processer vidare. Ser helheter och tar hänsyn till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du är lyhörd, kommunicerar tydligt och samverkar bra med teamet du arbetar med. Vidare har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, snabbt kan ändra synsätt och förhållningssätt samt ser möjligheter i förändringar. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Krav:

 • Legitimerad röntgensjuksköterska

 • Goda kunskaper i svenska i språk och skrift

Meriterande:

 • Master- eller Magisterexamen 

 • Utbildning eller erfarenhet av handledning

 • Erfarenhet av radiologi 

Om rekryteringsprocessen

Du kommer få svara på urvalsfrågor kring din kompetens/önskemål, detta för att vi skall kunna göra den bästa matchningen för dig. 

Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Varmt välkommen att söka!

Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion med laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset. Mer om oss finns här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-karolinska-universitetslaboratoriet/ och här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-bild-och-funktion/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

Anställningsform

     Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

     Heltid

Tillträde

     Enligt överenskommelse

Löneform

     Månadslön

Antal lediga befattningar

     10

Sysselsättningsgrad

     100%

Ort

     Stockholm

Län

     Stockholms län

Land

     Sverige

Referensnummer

     2023/1799

Kontakt

 • Anna Vesterlund, anna.vesterlund@regionstockholm.se

 • Karin Ossmer, karin.ossmer@regionstockholm.se

 • Maria Henricson Ek , maria.henricson-ek@regionstockholm.se

Facklig företrädare

 • Vårdförbundet Solna, vardforbundetsolna.karolinska@regionstockholm.se

 • Vårdförbundet Huddinge , vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se

Publicerat

     2023-03-06

Sista ansökningsdag

     2023-04-16

Dela detta jobb

Röntgensjuksköterskor till Radiologi på Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset