medrek.se

logga

Röntgensjuksköterska till röntgenavdelningen, Danderyds sjukhus

Ansök nu

Röntgensjuksköterska till röntgenavdelningen, Danderyds sjukhus

Är du röntgensjuksköterska som är redo för en ny utmaning och vill bredda din kompetens inom flera olika modaliteter? Hos oss möts du av ett gäng glada, kompetenta kollegor som tillsammans är med och utvecklar den nya röntgenavdelningen.

Vårt anställningserbjudande

På vår röntgenavdelning genomför vi både elektiva och akuta undersökningar inom konventionell röntgen, DT, genomlysning, MR, ultraljud, angiografi/intervention och ablation. Som röntgensjuksköterska hos oss erbjuds du internutbildning och möjlighet att bredda din kompetens. Vi uppmuntrar även till vidareutbildning inom radiologi. Vi använder oss av individuell schemaplanering vilket innebär att du har möjlighet att påverka vilka dagar du önskar arbeta eller vara ledig. För dig som behöver boende finns personalbostäder att tillgå.

Arbetsbeskrivning

Du roterar inom flera modaliteter på två våningsplan; akutröntgen (i anslutning till akutmottagningen) och röntgenavdelningen. Som röntgensjuksköterska hos oss arbetar du i ett variationsrikt flöde med både akuta och elektiva undersökningar. Du har ett tätt samarbete med både undersköterskor och radiologer. Vår akutröntgen är öppen för akuta undersökningar dygnet runt, den elektiva och akuta delen på röntgenavdelningen är öppen dagtid. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska. Det är starkt meriterande om du har några års erfarenhet samt klinisk erfarenhet av DT. Du behärskar svenska flytande i både tal och skrift.

Personliga egenskaper

Som person är du trygg med bibehållet lugn i en föränderlig vardag med ett högt tempo. Du tar ansvar för ditt eget arbete och söker vid behov efter information för att åstadkomma ett gott resultat. Du följer planering och struktur, men behöver också kunna ställa om och frångå rutiner om nya situationer uppstår. Vidare är du en god kollega som bidrar till och värdesätter ett gott samarbete.

Övrigt 

Heltid, tillsvidare eller tidsbegränsad anställning. Vardagar samt helger med dag/kväll eller nattjänstgöring.

Besök gärna vårt Instagramkonto rontgen_danderyd om du vill veta mer om oss.

Ansökan 

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten 

Verksamhetsområdet Radiologi omfattar röntgen, nuklearmedicin och sjukhusfysik. På röntgenavdelningen utför vi olika avancerade undersökningar, med hjälp av modern teknik inom röntgen, ultraljud och magnetkamera. Vi gör årligen 122 000 röntgenundersökningar och mer än hälften av alla leverablationer i Sverige. På kliniken finns modaliteter som MR, DT, angiografi, konventionell röntgen, genomlysning, ultraljud samt en ablationsverksamhet. I verksamheten arbetar cirka 150 personer. 
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning. 

Om Danderyds sjukhus 

100 år i trygga, säkra händer. Danderyds sjukhus 1922-2022. 

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år. 

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus 
 

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

 

 

Dela detta jobb

logga
Röntgensjuksköterska till röntgenavdelningen, Danderyds sjukhus

Danderyds Sjukhus AB