medrek.se

Röntgensjuksköterska till Nuklearmedicin Solna

Regioner
Utgår

2020-02-19

Ansök nu

Röntgensjuksköterska till Nuklearmedicin Solna

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete i en expansiv verksamhet på omvårdnadsenheten Nuklearmedicin i Solna där forskning och klinik går hand i hand.
 
Här arbetar idag röntgensjuksköterskor, radiologer, sjukhusfysiker samt administratörer tillsammans i en multidisciplinär verksamhet med moderna hybridsystem såsom SPECT/CT, PET/CT samt PET/MR. Vi utför också radionuklidterapier.
 
Verksamheten som bedrivs i nya fina lokaler växer och behöver nya medarbetare!

Om tjänsten
I arbetet som röntgensjuksköterska hos oss ingår att utföra diagnostiska SPECT/CT, PET/CT samt PET/MR undersökningar, omvårdnad och förberedelser av patienten, hantering av radioaktiva läkemedel, bildutvärdering och fortlöpande utveckling och kvalitetssäkring av våra metoder. Då alla våra kameror är hybridsystem ser vi erfarenhet av Nuklearmedicin, CT och MR som särskilt meriterande.
 
Våra arbetstider är måndag till fredag 07:30-16:00

Vi söker 
Vi söker legitimerade röntgensjuksköterskor, gärna med erfarenhet av Nuklearmedicin, CT och MR.
 
Du är en noggrann och ansvarskännande person som kan arbeta både självständigt och i grupp. Arbetet med svårt sjuka patienter kräver personlig mognad och ett gott bemötande.
 
Vi önskar att du är en driven och engagerad person som vill vara med och utveckla vår expansiva verksamhet i en liten och välfungerande arbetsgrupp.
 
På Karolinska är det en självklarhet att dela våra värderingar
Ansvar-Medmänsklighet-Helhetssyn och visionen Patienten först - tillsammans skapar vi den bästa vården.
 
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet!
 
Kvalifikationer
 Legitimerad röntgensjuksköterska

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Bild och Funktion är en sjukhusövergripande funktion som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom Radiologi, Medicinsk Strålningsfysik, Nuklearmedicin och Fysiologi vid Karolinska Universitetssjukhuset. Funktionen samlar alla sjukhusets resurser inom kompetensområdet i en organisation som omfattar drygt 900 medarbetare och indelas i nio funktionsområden i Huddinge och Solna.  

Inom Bild och Funktion möts den nyaste, mest avancerade tekniken och högspecialiserade läkare, sköterskor, fysiker och biomedicinska analytiker. Tillsammans skapar vi ett högkompetent team med patienten i fokus.  

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Röntgensjuksköterska till Nuklearmedicin Solna

Karolinska Universitetssjukhuset