medrek.se

logga

Röntgensjuksköterska till Danderyds Sjukhus AB

Ansök nu

Röntgensjuksköterska till Danderyds Sjukhus AB

Vi söker engagerade och drivna röntgensjuksköterskor som vill vara med och utveckla vår nya moderna röntgenavdelning.

Vill du arbeta och utvecklas i en nybyggd röntgenavdelning med ljusa lokaler, nyinstallerad utrustning och tillsammans med ett gäng glada och kompetenta kollegor är detta en arbetsplats för dig! Röntgenavdelningen på Danderyds sjukhus utför drygt 115 000 undersökningar årligen, mestadels akuta. I verksamheten arbetar ca 135 personer, fördelade på läkare, röntgensjuksköterskor och undersköterskor. På kliniken finns modaliteter som MR, DT, angiografi, konventionell röntgen, genomlysning, ultraljud samt en ablationsverksamhet.  

Arbetsuppgifter:

Du arbetar med sedvanliga arbetsuppgifter som Röntgensjuksköterska på konventionell röntgen, DT och genomlysning. Hos oss får du en bred kompentens när det gäller modaliteter och undersökningar, du möter även patienter i alla olika åldrar. Vi söker dig som vill utvecklas och vara delaktig i utvecklingen av vår nya avdelning som är uppdelad på två våningsplan, akutröntgen som ligger vägg i vägg med akuten på plan två och röntgenavdelningen på plan tre. Alla röntgensjuksköterskor roterar mellan olika modaliteter på båda våningsplanen både dagtid och jourtid och vi arbetar tillsammans som ett team. Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss? Kika på vår film här!

Anställningsform:

Tillsvidareanställning heltid, kvällar och helger ingår. 

Kvalifikationer:  

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska och ser gärna att du har några års erfarenhet inom Radiologi. Kompetens inom DT är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.  

Personliga egenskaper: 

Som person tycker du om att arbeta både självständigt och i grupp och du bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du är initiativrik, lösningsfokuserad och ser möjligheter till förbättringar. Gott bemötande gentemot övrig personal och patienter, att du arbetar flexibelt samt är flytande i svenska i tal och skrift är andra personliga egenskaper som värderas högt. Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan nu!

Information om tjänsten lämnas av: 

Vik Enhetschef
Amanda Lundell tel 08-12359216

Fackliga företrädare:  
Vårdförbundet fackexpedition tel:08-123 570 70  

Besök gärna vårt Instagramkonto rontgen_danderyd och/eller läs på www.ds.se om du vill veta mer om oss.

Dela detta jobb

logga
Röntgensjuksköterska till Danderyds Sjukhus AB

Danderyds Sjukhus AB