medrek.se

logo

Planerare/ Ansvarig för Uppstart av Forenede Care Hemtjänst Lund

Företag Forenede Care
Regioner
Utgår

2024-04-26

Ansök nu

Planerare/ Ansvarig för Uppstart av Forenede Care Hemtjänst Lund

Den 15 April kommer Forenede Care att bli valbar som hemtjänstutförare i Lunds kommun. Vi söker därför dig som har erfarenhet av att planera och leda en hemtjänstverksamhet för att tillsammans med oss bygga upp den från start.

Du som söker har en bakgrund som planerare/ samordnare. Du har erfarenhet av säljande samtal och drar dig inte för att göra hembesök för att marknadsföra oss till framtida kunder. Du behöver vara flexibel och prestigelös och ta dig an alla uppgifter som kan tänkas dyka upp.

Du kommer att ansvara för planering och samordning av insatser, hålla säljande samtal, ha kontakter med biståndshandläggare, kunder och närstående. Rekrytera och leda medarbetare i deras arbete för att ge våra kunder bästa tänkbara hjälp. Tillväxt utan växtvärk är ditt huvudfokus.

Till ditt stöd finns Verksamhetschef, regionchef och projektansvarig.

Låter detta som en roll för dig? Skicka din ansökan direkt! Ansökningarna behandlas efter hand de kommer in och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi kontrollerar belastningsregister på alla vi anställer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång, dröj därför inte med din ansökan. 

Dela detta jobb

logo
Planerare/ Ansvarig för Uppstart av Forenede Care Hemtjänst Lund

Forenede Care