medrek.se

logga

Personlig assistent till tjej söder om Färjestaden

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-09-08

Ansök nu

Personlig assistent till tjej söder om Färjestaden

Arbetsbeskriving

Kunden som vi söker ny personal till är en tjej i 36-års åldern. Hon bor tillsammans med sina föräldrar lite söder om Färjestaden, i närheten har hon också ett eget lite hus där hon spenderar sin tid om hon inte är på daglig verksamhet.
Pga rörelsehinder och utvecklingsstörning är hon rullstolsburen, vilket gör att hon behöver hjälp med allt i sin dagliga livsföring, men det hindrar inte henne från att leva ett rikt och aktivt liv. Förutom arbete fyra dagar i veckan så är det gärna utflykter, ridning, bad i simhall och restaurang- och cafébesök. De dagarna hon inte är på daglig verksamhet spenderar hon gärna tid i sitt egna lilla hus, därför får du gärna uppskatta även andra aktiviteter som matlagning, bakning och annat som kan berika hennes vardag.

Till det här uppdraget söker vi för kunds räkning en kvinnlig personlig assistent från åldern 25år och äldre. Du ska besitta personlig mognad, vara trygg i dig själv, ansvarsfull och lyhörd. Du kommer att köra brukarens bil i tjänst, så körkort är ett krav. Bussförbindelsen duggar inte tätt så det är ett krav att ha egen bil eller kunna cykla till arbetsplatsen.

Är du en pigg och glad tjej med en ödmjuk inställning till livet så är det här tjänsten för dig. Tveka inte att skicka in din ansökan för att bli en viktig pusselbit i det härliga teamet kring vår kund.

Anställningsform: 2st tillsvidaretjänster, 65% samt 34%.
Arbetstider: 7.45-15.30 både vardagar och varannan helg. Du kommer assistera kvinnan på sin dagliga verksamhet.Var förberedd med ett utdrag ur belastningsregistret när du kommer på intervju.

Dela detta jobb

logga
Personlig assistent till tjej söder om Färjestaden

Assistanspoolen Omsorg Sweden AB