medrek.se

Personlig assistent

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-08-25

Ansök nu

Personlig assistent

Arbetsplatsbeskrivning
Hos oss får du 1000 kollegor inom 150 olika yrken som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter.
Vi arbetar för att vara en attraktiv arbetsgivare där du bidrar till kommunens framtid. Hos oss får du lära barn att läsa, sprida glädje med mat, hålla våra lokaler fräscha och vårda och stötta äldre samt människor med funktionsvariation, och mycket mer!
Vi arbetar för Surahammars kommuninvånare varje dag, kom och jobba med oss!
 

Vård och omsorg i Surahammars kommun omfattar omsorgen av våra äldre och funktionshindrade. Att arbeta med vård och omsorg är ett stimulerande och utvecklande arbete där du får göra skillnad i människors vardag. Vi ger bästa möjliga möte med varje kund genom ett professionellt bemötande och ett gott värdskap. Hos oss får du bidra med din arbetsglädje och ditt engagemang för att skapa delaktighet och god kvalitet i våra verksamheter. Som medarbetare på våra LSS-boenden arbetar du enligt LSS-lagen (Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade) som syftar till att personer med funktionshinder ska kunna leva som andra.

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi en personlig assistent till en kvinnlig, 60-årig, brukare i Surahammar som är rullstolsburen. Hon behöver daglig hjälp med omvårdnad, matlagning och att ta sitt insulin. Hon vill även ha det rent och snyggt runt sig i sitt hem.
Schemalagd arbetstid är dag, kväll och helg. Tjänstgöring vid kommunens andra brukare kan ingå i denna tjänst, omfattning ca 50%-100%.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad inom omvårdnad eller har annan utbildning som vi bedömer likvärdig.
I vårt arbete är förhållningssätt och bemötande viktiga grundstenar och du har en positiv grundsyn, är ansvarstagande och kan utföra arbete både självständigt och i team. Du är flexibel, har god samarbetsförmåga och har datavana. Vi vill att du har en god förmåga att uttrycka dig i svenska, både i tal och skrift, då det är viktigt med dokumentation i det dagliga arbetet. Det är meriterande med kompetens i polska i tal och skrift.
Körkort är en merit men inget krav.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tills vidare, provanställning kan komma att tillämpas
Omfattning: Deltid ca 55-100%
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan
Ansök senast: 2019-08-25
Referensnummer: 2019:98
Välkommen med din ansökan till http://www.hrsupporten.se/surahammar.php

Kontakt
Områdeschef Johanna Elmerfors 0220-391 20.

Facklig företrädare
Kommunal, 0220-391 43.

Surahammars kommun har tobaksfri arbetstid.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Personlig assistent

Surahammars kommun