medrek.se

Operationssjuksköterskor till Karolinska Universitetssjukhuset i Solna

Regioner
Utgår

2019-09-08

Ansök nu

Operationssjuksköterskor till Karolinska Universitetssjukhuset i Solna

Är du en lagspelare med intresse för operationssjukvård? Vill du arbeta med högspecialiserad vård i en händelserik och stimulerande miljö? Vi söker nu operationssjuksköterskor till Solna!

På Karolinska Universitetssjukhuset i Solna bedriver vi operationsverksamhet inom ett flertal specialiteter.

Trauma- och akutoperation består av två områden:

Trauma, obstetrik och akutoperation - består av anestesi- och operationsverksamhet i samband med trauma, akut kirurgi, obstetrik, kärlkirurgi och interventionell verksamhet. Du kan läsa mer om och söka direkt till verksamheten här. Mikko Mölsä Eneberg berättar gärna mer för dig som är intresserad, 08-517 736 61.

Ortopedi, plastik och öppenvårdsoperation - består av anestesi- och operationsverksamhet i samband med ortopedi och plastikkirurgi. Om du vill höra mer så får du gärna kontakta Sylvi Kraft, 070-167 11 27, på plastikoperation eller Caroline Wetterberg på ortopedoperation, 073-746 32 81.

Buk, neuro och ÖNH-operation består av två områden:

Bukoperation – består av anestesi- och operationsverksamhet inom högspecialiserad minimal-invasiv (t.ex. robot-assisterad) samt öppen abdominell kirurgi. Ring till Ann-Britt Johansson, 08-517 73372, för att få veta lite mer.

Neuro och ÖNH-operation – här jobbar vi med högspecialiserad ÖNH kirurgi med inriktning på cancer samt högspecialiserad neuroanestesi och neurooperation där Karolinska är ensam utförare i Region Stockholm. Kerstin Johansson, 08-517 793 73 berättar gärna mer om hur det är att jobba på neurooperation och Birigitta Sandström på ÖNH-operation når du på 08-517 788 22.

Thoraxoperation – ingår i funktionsområdet Thoraxoperation och Thoraxintensivvård och omfattar en sammanhållen vårdkedja mellan operationsavdelningen och intensivvårdsavdelningen. På avdelningen bedrivs och utvecklas både elektiv och akut avancerad thoraxkirurgi. Kristina Langhammer, berättar mer än gärna lite mer om denna avdelning, 08-51772271.

Du kan läsa mer om verksamheterna här, och klickar du här får du se en film med några av PMI:s operationssjuksköterskor som berättar mer om sitt arbete!

Vi erbjuder

  • Möjlighet att få jobba med högkvalitativ och innovativ vård i framkant. Vill du utvecklas som operationssjuksköterska är det hos oss du ska vara! 
  • En arbetsplats med delaktigt och närvarande ledarskap, här blir du en del av ett inkluderande och omtänksamt team.
  • Personlig introduktion anpassad efter dina individuella kunskaper och behov. 
  • Tydliga utvecklingsmöjligheter. Vi har nyligen infört en kompetensstege som synliggör dina karriärvägar både utvecklings- och lönemässigt. Därtill finns möjlighet forska, utbilda och vidareutvecklas som biträdande universitetssjuksköterska och universitetssjuksköterska.

Tycker du att tjänsten låter intressant, men saknar boende i Stockholm? Vi har möjlighet att hjälpa dig med personalbostad under en övergångsperiod, så att du i lugn och ro kan finna dig till rätta och leta boende på plats.  

Vi söker

För oss är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete, att du samarbetar för att nå gemensamma mål och är prestigelös nog att rycka in där det behövs. Därtill ser vi att du är trygg i dig själv, finner dig i en föränderlig vardag och klarar av att bibehålla ett gott humör vid press och motgångar. Självklart visar du respekt för patienten och ger säker vård som präglas av öppenhet och kvalitet.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med en specialistutbildning inom operationssjukvård.

Vi ser fram emot att få veta mer om dig och även att få berätta mer om hur vi kan bidra till din fortsatta utveckling som operationssjuksköterska!

Din ansökan ska innehålla:

  • CV
  • Personligt brev
  • Yrkeslegitimation
  • Bevis om specialistkompetens
  • Utbildningsbevis

Vår funktion inom Karolinska Universitetssjukhuset heter PMI (Perioperativ Medicin och Intensivvård) och är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativa vård och intensivvård för vuxna. Genom högkvalitativ och innovativ vård, starkt integrerad forskning och nära samverkan med övrig verksamhet bidrar PMI med specialistkompetens och metoder för bästa behandling av våra patienter.

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Kontakt

Caroline Wetterberg 
Tf Omvårdnadschef Ortopedoperation
073-746 32 81

Ann-Britt Johansson 
Vårdenhetschef Buk, neuro och ÖNH operation, Solna
08-517 773 72
ann-britt.j.johansson@sll.se

Mikko Eneberg 
Operations-ssk/OVC Trauma- och akutoperation
08-517 736 61
mikko.molsa-eneberg@sll.se

Kristina Langhammer 
Omvårdnadschef Thoraxoperation
08-517 722 71

Fackliga representanter
Vårdförbundet, Mira Nyberg, tel 08–585 80 352
Kommunal, Fredrika Holm, tel. 070-0856752
Vision, Pernilla Helmerssson, tel. 070-167 12 99
Läkarföreningen, Lars Gunnarsson, tel 08–517 701 25

Dela detta jobb

Operationssjuksköterskor till Karolinska Universitetssjukhuset i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset