medrek.se

Operationssjuksköterskor till Huddinge

Ansök nu

Operationssjuksköterskor till Huddinge

Är du en lagspelare med intresse för operationssjukvård? Vill du arbeta med högspecialiserad vård i en händelserik och stimulerande miljö? Vi söker nu operationssjuksköterskor till Huddinge!

På Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge bedriver vi operationsverksamhet inom ett flertal specialiteter.

Transplantation och akutoperation består av två områden:

Akut- och ortopedoperation samt Transplantation- och obstetrikoperation- består av anestesi- och operationsverksamhet i samband med akut kirurgi, ortopedi, transplantation, obstetrik och interventionell verksamhet.

Buk, ÖNH och Öppenvårdsoperation består av två områden:

Gynekologi-, ÖNH- och Öppenvårdsoperation samt Övre buk- och urologoperation – och består av anestesi- och operationsverksamhet inom högspecialiserad gynekologisk, urologisk, ÖNH- samt övre gastrokirurgi. Öppenvårdsoperation består av anestesi- och operationsverksamhet i samband med dagkirurgi.

Om du vill veta lite mer om de olika områdena så får du gärna ringa till Jacqueline Björklund på 08-585 809 85 eller till Anneli Nilsson på 08-585 806 44.

Du kan läsa mer om verksamheterna här, och klickar du här får du se en film med några av PMI:s operationssjuksköterskor som berättar mer om sitt arbete!

Vi erbjuder

  • Möjlighet att få jobba med högkvalitativ och innovativ vård i framkant. Vill du utvecklas som operationssjuksköterska är det hos oss du ska vara!
  • En arbetsplats med delaktigt och närvarande ledarskap, här blir du en del av ett inkluderande och omtänksamt team.
  • Personlig introduktion anpassad efter dina individuella kunskaper och behov.
  • Tydliga utvecklingsmöjligheter. Vi har nyligen infört en kompetensstege som synliggör dina karriärvägar både utvecklings- och lönemässigt. Därtill finns möjlighet forska, utbilda och vidareutvecklas som biträdande universitetssjuksköterska och universitetssjuksköterska.

Tycker du att tjänsten låter intressant, men saknar boende i Stockholm? Vi har möjlighet att hjälpa dig med personalbostad under en övergångsperiod, så att du i lugn och ro kan finna dig till rätta och leta boende på plats.

Vi söker

För oss är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete, att du samarbetar för att nå gemensamma mål och är prestigelös nog att rycka in där det behövs. Därtill ser vi att du är trygg i dig själv, finner dig i en föränderlig vardag och klarar av att bibehålla ett gott humör vid press och motgångar. Självklart visar du respekt för patienten och ger säker vård som präglas av öppenhet och kvalitet.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med en specialistutbildning inom operationssjukvård.

Vi ser fram emot att få veta mer om dig och även att få berätta mer om hur vi kan bidra till din fortsatta utveckling som operationssjuksköterska!

Din ansökan ska innehålla:

  • CV
  • Personligt brev
  • Yrkeslegitimation
  • Bevis om specialistkompetens
  • Utbildningsbevis

Vår funktion inom Karolinska Universitetssjukhuset heter PMI (Perioperativ Medicin och Intensivvård) och är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativa vård och intensivvård för vuxna. Genom högkvalitativ och innovativ vård, starkt integrerad forskning och nära samverkan med övrig verksamhet bidrar PMI med specialistkompetens och metoder för bästa behandling av våra patienter.

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Kontakt

Anneli Nilsson 
Omvårdnadschef Buk, ÖNH, öppenvårdsop Huddinge
08-585 806 44
anneli.kr.nilsson@sll.se

Jacqueline Björklund 
Omvårdnadschef Operation Huddinge
08-585 809 85

Fackliga representanter
Vårdförbundet, Mira Nyberg, tel 08–585 80 352
Kommunal Huddinge, Carina Hultgren, Telefon växel 08-585 800 00
Vision, Pernilla Helmerssson, tel. 070-167 12 99
Läkarföreningen, Lars Gunnarsson, tel 08–517 701 25

Dela detta jobb

Operationssjuksköterskor till Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset