medrek.se

logga

Operationssjuksköterska till Operation i Sollefteå

Regioner
Utgår

2020-11-27

Ansök nu

Operationssjuksköterska till Operation i Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Sollefteå Operationsavdelning är en liten modern elektiv operationsavdelning med bra teamarbete. Vårt uppdrag är i huvudsak
ortopedi med höft-, knä- och axelproteser samt dagkirurgisk/akut ortopedi. Övriga specialiteter är kirurgi, urologi öron och ögon.

Länsverksamhet Operation och Intensivvård söker nu en operationssjuksköterska till vår operationsavdelning i Sollefteå.

Arbetsuppgifter

På operationsavdelningen i Sollefteå arbetar ca 30 medarbetare. Här har vi en trivsam atmosfär med gott samarbete mellan yrkeskategorier som vi värnar om. Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar vår verksamhet. Vi har idag ett verksamhetsanpassat schema med bra arbetstidsmått och opererar inga röda dagar eller helgdagar. Vi tillämpar kompetenstrappa med löneutveckling. Vi har även personalförmåner som kan passa just dig.

Genom att komma till oss får du även ta del av natursköna Ångermanland där älvdalarna kantas av dramatiska nipformationer. Här
kombineras närhet till bärrika skogar och småstadscharm med en spännande vintersportstad med många möjligheter för den som gillar sport och friluftsliv.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operation. Oavsett om du är en erfaren operationssjuksköterska eller om du är nyutbildad ser vi att du kan bidra till vår verksamhet. Du som söker denna tjänst behärskar det svenska språket i tal och skrift.

För att lyckas i rollen ser vi att du är en flexibel person med helhetssyn då du besitter en förmåga att se helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du arbetar bra med andra kollegor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare har du ett strukturerat arbetssätt och sen är det ett stort plus om du har en glad och positiv attityd.

Låter detta intressant så bjuder vi självklart på resan hit och en natts uppehälle om du är intresserad av att se vår avdelning och träffa dina framtida kollegor, Välkommen!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-11-27

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Marita Karlsson

Enhetschef

Telefon: +4662019533

Mobiltelefon: 070-2324957

E-post: marita.berggren.karlsson@rvn.se

Eva Lodin

Vårdförbundet

Telefon: +4662019517

E-post: eva.lodin@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Operationssjuksköterska till Operation i Sollefteå

Region Västernorrland