medrek.se

logga

Operationssjuksköterska till Centraloperation Danderyds Sjukhus

Regioner
Utgår

2021-06-30

Ansök nu

Operationssjuksköterska till Centraloperation Danderyds Sjukhus

Är du en operationssjuksköterska som gillar utmaningar och vill utvecklas? Ortopedsektionen på centraloperation söker ny kollega och arbetskamrat till ett härligt och glatt gäng!

Erbjudande och arbetsuppgifter
Som operationssjuksköterska hos oss på ortopedsektionen erbjuds du härliga kollegor, spännande arbetsdagar och många roliga utmaningar i fräscha, ljusa lokaler. Vi är ett glatt, kompetent gäng där allas åsikt är viktig för att vi tillsammans ska kunna driva och utveckla vår verksamhet. Om du söker en arbetsplats där fokus ligger på teamkänsla är du rätt kollega för oss!

Såhär jobbar vi:
Smidigt och lättarbetat. Vi har två sektionsledare som arbetar med den dagliga planeringen och logistiken. Utöver det finns en bemanningsansvarig som kan hjälpa dig med tex arbetstidsplanering. Fokus på utbildning och utveckling. Det finns en utbildningsansvarig i verksamheten samt tydlig kompetensstege. Teambaserat med lättillgänglig chef som finns nära tillhands. Förmånligt. Friskvårdsbidrag, personalgym, fruktkorg, arbetsskor.

Varför trivs nuvarande medarbetare?

  • Bra och trevliga arbetskamrater

  • Lyhörd ledning

  • Brett utbud av operationer, mindre risk att bli uttråkad

Din profil
Vi söker dig som är operationssjuksköterska och brinner för ortopedi och dess utmaningar. Du har arbetat på en operationsenhet och har legitimation som sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård. Det är meriterande om du har arbetat med ortopediska operationer tidigare men det viktigaste är att du tycker ortopedi är spännande och vill arbeta med denna inriktning. Om du har erfarenhet av ledplastikoperationer är det bra, men ej ett krav.

Som person har du god samarbetsförmåga, ett öppet bemötande och förhållningssätt. Du är en bra lagkamrat som bidrar till trevlig arbetsmiljö och gott samarbete mellan såväl kollegor som andra samarbetspartners. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper när vi söker vår nya kollega.

Övrigt
Vi tillämpar individuell schemaplanering och du kommer ha en arbetstid på 38,15 h/vecka, där även kvällspass och helgpass ingår.

Vi har individuell inskolning efter ditt personliga behov.

Vi arbetar även med ATK, arbetstidskompensation

Ansökan
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tillsättning av tjänst kan ske innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss
Centraloperation har totalt 12 nya, fräscha, lättarbetade operationssalar varav 6 st tillhör ortopedsidan. Under jourtid samarbetar vi med kirurg- och urologkliniken samt kvinnokliniken om så behövs men huvudsakliga arbetsuppgifter är i första hand ortopedisk verksamhet. Titta gärna på vår film där du får chansen att se våra operationslokaler och möta två av dina framtida kollegor, https://youtu.be/dv4oXO6Fsls

Dela detta jobb

logga
Operationssjuksköterska till Centraloperation Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB