medrek.se

Operationssjuksköterska på Barnoperation på Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge

Regioner
Utgår

2019-08-04

Ansök nu

Operationssjuksköterska på Barnoperation på Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge

Vi erbjuder 
Vill du vara en del av vår fantastiska barnsjukvård?

Vi söker dig som är operationssjuksköterska och som vill vara med och arbeta i barnteamet på operation. Vi är en liten och därmed sammansvetsad enhet på Huddinge som har nischat oss mot barnoperationer. Vi har nu passerat den första nybyggnadsfasen och har kommit in i en mer stadigvarande period. Vi behöver nu ytterligare två stycken stabila operationssjuksköterskor som kan hjälpa oss att vara en del av operationssjuksköterskegruppen Detta gör att nya arbetsrutiner samt arbetsklimatet i gruppen fortfarande är under omvärdering där varje enskild individ har möjlighet att sätta sin personliga prägel i verksamheten. Vi behöver dig som vill utgöra en plattform för barnsjukvården inne på operationssal på Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge.

Om tjänsten 
Du kommer till en varierande verksamhet där våra kundkliniker innefattar siteövergripande teman/funktioner såsom transplantation, Öron-Näs-Hals, allmänkirurgi samt medicinska undersökningar. Vi arbetar i olika flöden där elektiva och akuta operationer samt dagkirurgiska ingrepp ställer krav på hög flexibilitet.

Arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag.

Vi söker 
Vi söker en positiv och engagerad kollega som har god samarbetsförmåga, är ansvarstagande och kan arbeta både i tema och självständigt, eftersom ditt arbete sker i samråd med övriga personalkategorier på avdelningen.

Kvalifikationer 
Du är utbildad operationssjuksköterska.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Barn- och Kvinnosjukvård med 3200 medarbetare är verksamma inom sex patientområden och två intertematiska funktionsområden. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus. Temat är organiserat i 25 patientflöden och cirka 160 patientgrupper inom barn- och kvinnosjukvård.  
Till oss kommer de allra svårast sjuka barnen från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar och akuta tillstånd samt tar hand om för tidigt födda barn. Temats kvinnosjukvård innefattar områden som graviditet och förlossning, gynekologi och reproduktionsmedicin. Temat har cirka 310 000 patientbesök per år, varav 105 000 akuta besök. Varje år sker cirka 8 500 förlossningar. Barn- och Kvinnosjukvård har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Operationssjuksköterska på Barnoperation på Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset