medrek.se

logga

Omvårdnadspersonal - timanställning

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Omvårdnadspersonal - timanställning

Socialförvaltningen

Vi är i full gång med rekrytering till våra semesterperioder i separat annons, men är också i behov av fler timvikarier redan nu. Har du några timmar över för ett av de mest meningsfulla jobben som finns? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!  

Arbetsplatsen

Socialförvaltningen i Karlsborg ansvarar för äldreomsorg, omsorg om personer funktionsnedsättning, kommunal hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg. Förvaltningen har ca 250 medarbetare. Följ med på ett digitalt studiebesök via länkad film för inblick i vår vardag. 

Vi söker nu timvikarier till flera olika verksamheter inom Socialförvaltningen. De flesta har Haganäsets äldreboende som arbetsplats eller utgångspunkt, men inom LSS-verksamheten finns boende och daglig verksamhet centralt på orten och som personlig assistent arbetar man i assistsansanvändarens hem och vardag. Vi söker vårdbiträden, undersköterskor, personliga assistenter och stödassistenter. 

Arbetsuppgifter

Som timvikarie erbjuds du jobb vid behov av förstärkning samt ordinarie personals frånvaro, vilket kan innebära såväl planerad som snabb vakanslösning.  

Vår uppgift är att ge våra brukare en meningsfull, trygg och aktiv vardag. Vi arbetar utifrån varje brukares enskilda behov. Vi hjälper till med alla vardagsuppgifter som exempelvis personlig hygien, gå promenad, ge mediciner vid rätt tidpunkt och även andra hushållssysslor som städning och tvättning. Självklart arbetar vi med aktiviteter som bidrar till trivsel på våra boenden. Tillsammans hjälps vi åt för att skapa en meningsfull vardag för våra boende, dag som natt!

Kvalifikationer

Du behöver vara 18 år och önskvärt är att du har erfarenhet av omvårdnadsarbete, men det är inget krav. Har du inte det har vi en introduktionsplan vi följer för att introducera dig i såväl arbetets innehåll som arbetsplatsen i sig. 

Vi söker personer som är ansvarsfulla, noggranna och som har lätt för att samarbeta och har hög servicekänsla. Det krävs att du har goda kunskaper i det svenska språket, för att kunna arbeta utifrån skriftliga rutiner, ha dialog med brukare samt dokumentera i verksamhetssystem. 

Övrigt

Du som sökande är varmt välkommen att höra av dig vid frågor, men vi undanber oss kontakt från rekryteringsbolag.

Rekrytering sker fortlöpande under rekryteringsprocessen. Har du sökt semestervikariat till sommaren hos oss, behöver du inte ansöka separat på den här annonsen. 

Karlsborgs kommun som arbetsgivare

Karlsborgs kommun med sina ca 7 000 invånare hälsar dig välkommen till en fantastisk boendemiljö och rika rekreationsmöjligheter! Karlsborg är den lilla kommunen med det storslagna läget vid Vätterns strand. Det fantastiska landskapet, närheten till Tivedens skogar tillsammans med sjöarna och vattendragen ger Karlsborg dess alldeles unika prägel - En guldplats helt enkelt, vilket du kan ta del av via film här
Hos arbetsgivaren Karlsborgs kommun är det viktigt att varje medarbetare kan känna stolthet över sin insats och sin verksamhet. Det tror vi bland annat skapas genom att ge alla möjlighet att utvecklas, lära nytt och medverka i förbättrings- och utvecklingsarbetet. 
Det finns bra pendlingsmöjligheter till och från bl a Skövde, för dig som inte är redo att flytta hit än. Kommunen har ungefär 500 anställda. Kika gärna in och ta del av vår vardag på vårt Instagramkonto 

Dela detta jobb

logga
Omvårdnadspersonal - timanställning

Karlsborgs kommun