medrek.se

Omvårdnadschef till neonatalmottagning, hemsjukvård, forskning och kvalité

Regioner
Utgår

2022-10-16

Ansök nu

Omvårdnadschef till neonatalmottagning, hemsjukvård, forskning och kvalité

Omvårdnadsledning Neonatologi behöver tillskott av en ny kollega. Är du intresserad av att arbeta brett inom neonatalvård? Välkommen till oss!

Vi erbjuder

Neonatalvården i Stockholm har ett stort behov av att utöka antalet vårdplatser. Som chef kommer du att få vara en del av ett större projekt med syfte att utöka en redan stor och framåtdrivande verksamhet.

Förutom 72 slutenvårdsplatser bedriver vi neonatalhemsjukvård, öppenvårdsmottagning och Neonatalt transportteam NeoANTS. Slutenvården är uppdelad på neonatal intensivvård och neonatalvårdsavdelningar. Verksamheten bedrivs på våra enheter Danderyd, Huddinge och Solna. Vi är cirka 400 medarbetare. Vår vårdfilosofi är familjecentrerad vård och Karolinska NIDCAP Training Center finns hos oss. Verksamheten är också fullt ut integrerad med en stark experimentell, epidemiologisk och klinisk forskning.

Lyssna gärna på Neopodden - för att ta del av vår verksamhet.

Om tjänsten

Du kommer att vara ansvarig för våra mottagningar som arbetar i nära samarbete med vårdavdelningarna i Solna, Huddinge och Danderyd. På mottagningarna följs de barn upp som krävt intensivvård eller där det kan förväntas ett behov av särskilda stödåtgärder. Du är också ansvarig för hemsjukvården på respektive ort.  Neonatal hemsjukvård erbjuds till barn som är inskrivna på avdelningen och bedöms medicinskt stabila, men har ett fortsatt behov av sjukvård. Du leder också våra forskningssjuksköterskor som arbetar med studier i verksamheten - en viktig del som vi på sikt vill ska skapa engagemang och bli kärnan i neonatalverksamheten.

Vi söker

Vi söker dig som är intresserad av att utveckla vården för nyfödda barn, som gillar att styra och påverka och kan genom individuell planering självständigt driva dina ansvarsområden och utveckla dina medarbetare.

Du kommer att ingå i den gemensamma omvårdnadsledningen och den gemensamma ledningsgruppen, din närmaste chef är verksamhetschefen för neonatal omvårdnad.

Kvalifikationer

Krav:

  • Du är specialistutbildad sjuksköterska/barnmorska. 
  • Ledarerfarenhet

Meriterande:

  • Chefserfarenhet
  • Vi ser det som meriterande om du har en magisterexamen och tidigare erfarenhet från forskning

För att lyckas i rollen har du kunskap, vilja och en förmåga att skapa en god akademisk vårdmiljö som möjliggör forskning och utbildning. Vi ser det som en självklarhet att du delar våra värderingar Ansvar - Medmänsklighet - Helhetssyn.

Ansökan

I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent. Efter ansökningstidens slut kommer du, som uppfyller kraven, att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna. Urvalsprocessen påbörjas först efter att testerna är genomförda.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

  1. CV
  2. Personligt brev (frivilligt)
  3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)

- Yrkeslegitimation
- Bevis om specialistkompetens

  1. Genomförda tester (MAP och Matrigma)


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Omvårdnadschef till neonatalmottagning, hemsjukvård, forskning och kvalité

Karolinska Universitetssjukhuset