medrek.se

Område Psykiatri söker överläkare

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-04-16

Ansök nu

Område Psykiatri söker överläkare

Arbetsplatsbeskrivning

Vi vill ha fler kollegor i vår läkargrupp på psykiatrin i Östersund och söker därför fler överläkare till vår läkargrupp som försörjer hela region Jämtland Härjedalens medborgare med specialistpsykiatri.
En region med storslagen dramatisk natur med både stad och glesbygd där nära vård ständigt utvecklas i tiden.

Du kommer till en välkomnande läkaravdelning med kompetenta specialister som har ett välutvecklat samarbete. Varje vecka har vi läkarmöte där kliniska frågor tas upp och diskuteras. Du kommer att ha en viktig roll i att utveckla vården tillsammans med dina kollegor och ledningen.

Du har möjlighet att välja inriktning mot psykiatrisk akutsjukvård, neuropsykiatri, affektiva sjukdomar eller psykos. Tjänsterna är huvudsakligen tjänstgöring inom öppenvården.

Vi söker dig som liksom oss har ett genuint intresse av psykiatri och psykiatrisk vård. Vi ser positivt på personlig utveckling och flexibilitet inom din tjänst och vill att du är med och utformar den. Vi önskar engagerade läkare och då psykiatrin är en verksamhet som förutsätter gott samarbete mellan olika professioner, enheter, angränsande områden samt samhällets övriga resurser för målgruppen så får du gärna vara intresserad av samverkan, utbildning, utveckling och människan i centrum.

Vill du vara med och driva den fortsatta utvecklingen av framtidens psykiatri i Region Jämtland Härjedalen? Sök tjänsten!

Vet du någon annan lämplig kollega? Tipsa!

Arbetsbeskrivning

Det är viktigt för oss att du som söker har ett stort intresse för kliniskt patientarbete i kombination med ett intresse av löpande utvecklingsarbete, där patientsäkerhet är en viktig del. Inom kliniken har vi ett gott kollegialt samarbete och prioriterar ett professionellt förhållningssätt.

Vi värdesätter en god balans mellan arbete, fritid och familjeliv och vilket är viktigt för hälsa och arbetsglädje. Vi tillmötesgår gärna individuella önskemål i anställningsgrad.

Kliniken inför löpande digitalisering av moment i arbetsvardagen på bred front och det är en fördel om du ser detta som positivt och att det innebär möjligheter för såväl medarbetare, verksamhet samt för patienter.

Handledning av studenter, AT-läkare och ST-läkare är en naturlig del av verksamheten. Systematiskt konsultationsarbete mot våra interna & externa vårdgrannar är under ständig utveckling.

Du som person förväntas uppvisa goda egenskaper i att kunna ansvara för löpande verksamhetsutveckling samt leda projekt och kontinuerliga förbättringsarbeten parallellt med ett strukturerat kliniskt arbete.
Du ingår självklart i psykiatrins bakjourslinje, omfattningen kan anpassas efter verksamhetens behov och dina egna önskemål.

Kvalifikationer

Dokumenterad specialistutbildning inom psykiatri.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, framför allt förmåga till samarbete, kommunikation och vilja till utveckling. Dokumenterad undervisning och handledarvana inkl. godkänd ST-handledning.

Du ska kunna arbeta som självständig bakjour, vilket också innebär medicinskt ledningsansvarig på jourtid. Handledning som nyanställd finns givetvis medräknat.

Disputerad med aktiv forskning inom relevant ämnesområde är meriterande.

Andra uppgifter

Region Jämtland Härjedalen är en av länets största arbetsgivare med cirka 4 000 medarbetare.

Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionens hälso- och sjukvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. www.regionjh.se

Välkommen till Jämtland Härjedalen: www.jamtland.se
Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun: www.levaiostersund.se

I mån av tillgång så kan vi eventuellt hjälpa till med möblerad eller omöblerad bostad. Mer information om det hittar du på vår hemsida. www.regionjh.se/jobbahososs/hjalpmedboende

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Jämtland Härjedalen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden.

Som sökande ska du lämna utdrag ur belastningsregistret i samband med erbjudande av tjänst.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsterna är på heltid, med möjlighet till deltid. Löpande urval samt intervjuer kommer tillämpas så skicka din ansökan snarast.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Ulrika Schröder
Enhetschef Läkarenheten
Telefon: 063-15 30 00 (vxl)
Email: ulrika.schroder@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Julia Stasiak
Läkarförbundet
Telefon:
Email: julia.stasiak@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/843/2022
Sista ansökningsdag: 2023-04-16

Dela detta jobb

Område Psykiatri söker överläkare

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård