medrek.se

Neurologoped, Södertälje sjukhus

Regioner
Utgår

2020-12-04

Ansök nu

Neurologoped, Södertälje sjukhus

På Enheten för logopedi arbetar tio logopeder samt en vårdplanerare. Vi värdesätter delaktighet och generositet i medarbetarskapet och vågar pröva nytt i föränderliga tider. Hos oss finns goda möjligheter till utveckling genom såväl sjukhusintern som extern utbildning samt genom utbildningsfrukostar. Vi delar kunskap och erfarenhet mellan kollegor som har både bredd och spetskompetens. Enheten för logopedi ingår i verksamhetsområde paramedicin och vi samverkar gärna med våra kollegor inom andra yrkesgrupper. Vi arbetar aktivt enligt Lean, vilket är ett förhållningssätt och verktyg för ständiga förbättringar och för att kontinuerligt utveckla vår verksamhet genom våra medarbetare. Öppenvården är auktoriserad enligt Vårdval Stockholm och vi bedriver ett självständigt arbete mot kommunerna Södertälje, Salem och Nykvarn. I uppdraget ingår att diagnostisera och behandla patienter boende i särskilda boenden för äldre och som av medicinska skäl är förhindrade att själva ta sig till mottagningen.

Nu söker vi en kollega som vill vara med och utveckla vår verksamhet på särskilda boenden, ta ett nytt grepp och driva uppdraget framåt. Arbetet innebär att du till största delen är ute och åker till boenden och i vissa fall patienters egna hem inom sjukhusets upptagningsområde. Vi har en välfungerande vårdkedja mellan slutenvård, mottagning och säbo och bra samarbete logopeder emellan. Logopedmottagningen är den bas där du har dina kollegor och deltar i diagnosgruppsarbete, gemensamma möten och lunchraster. Vi är i nuläget fyra neurologopeder som du kan vända dig till med frågor eller för mentorskap. Du kommer att ha en kollega med motsvarande arbetsuppgifter.

Vi söker dig som vill ta ett stort eget ansvar för ditt arbete och dess utformning. Vi tror att det är viktigt för tjänsten att du har en god social förmåga, är innovativ och har lätt för att knyta kontakter. Du kommer att kunna styra mycket i hur du lägger upp arbetet och disponerar din tid. Körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:  

Tidsbegränsad anställning.Tjänsten drivs initialt som ett projekt under begränsad tid, därefter fattas beslut om eventuell fortsättning.Tillträde enligt överenskommelse.

Om Södertälje sjukhus:  

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. Läs om våra medarbetare här.  

Välkommen med din ansökan som ska innehålla cv och personligt brev!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Neurologoped, Södertälje sjukhus

Södertälje Sjukhus