medrek.se

logo

Nattsjuksköterska till palliativ vårdavdelning

Regioner
Utgår

2022-10-07

Ansök nu

Nattsjuksköterska till palliativ vårdavdelning

Vill du bli en del av en fantastisk arbetsplats? Vi på Byle Gård Forenede Care söker nattsjuksköterska nu när vår verksamhet växer.

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN
Byle Gård är en palliativ vårdavdelning som ligger i utkanten av Täby Kyrkby. Avdelningen har 18 vårdplatser för specialiserad palliativ slutenvård. På avdelningen vårdar vi huvudsakligen patienter med avancerad tumörsjukdom men även andra diagnosgrupper i livets slutskede. Vi arbetar i team bestående av läkare, sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut och kurator. Vi bedriver vård med kvalité, vi har till exempel egen kock och patienterna har tillgång till taktilmassage. Hos oss är inget omöjligt!

Hos oss får du ingå i en erfaren och kompetent arbetsgrupp med lång erfarenhet av palliativ vård. Vi tycker att teamarbete och samverkan är viktigt. Enheten verkar för att ligga i framkant inom den specialiserade palliativa vården. Flera av dina blivande arbetskamrater är specialistutbildade inom palliativ vård.

ARBETSUPPGIFTER
Vi arbetar efter den palliativa vårdens värdegrund. Närhet, helhet, kunskap och empati, där patientens fysiska, psykiska, existentiella och sociala behov står i centrum. På natten arbetar du tillsammans med sjuksköterskekollega med varierande arbetsuppgifter utifrån patienternas olika behov. Du ska tycka om att arbeta vårdnära och vara flexibel i din yrkesroll.

KVALIFIKATIONER
Sjuksköterskeutbildning, gärna med några års erfarenhet. Erfarenhet av medicinsk eller palliativ vård premieras.

KRAV
Sjuksköterskeutbildning

ARBETSTID/VARAKTIGHET
Tillsvidareanställning deltid, tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Veckoarbetstid för vår nattpersonal är 32,33 tim/v. Provanställning tillämpas.

LÖN
Månadslön, kollektivavtal finns

TILLTRÄDE
2022-10-01 eller enl. överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
2022-09-11. Intervjuer kommer att ske fortlöpande, varav tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

KONTAKTPERSON
Linda Lilius, Enhetschef
Växel: 08-514 440 00. Mobil: 0733-581 685
Lina Höög, bitr. Enhetschef
Mobil: 073-358 16 85

UTDELNINGSADRESS
Jarlabankes väg 46, 187 77 Täby

Dela detta jobb

logo
Nattsjuksköterska till palliativ vårdavdelning

Förenade Care AB