medrek.se

Nattsjuksköterska till Hjärta Kärl, avdelning 1, Kärlkirurgisk avdelning

Regioner
Utgår

2019-08-24

Ansök nu

Nattsjuksköterska till Hjärta Kärl, avdelning 1, Kärlkirurgisk avdelning

Vårdavdelning Hjärta Kärl 1 är en avdelning där både kärlkirurgiska och kardiologiska patienter vårdas. Vi finns i Solna där vi arbetar i nybyggda fräscha lokaler. Nu söker vi en sjuksköterska till den Kärlkirurgiska delen.

Här vårdas patienter som genomgår olika kärlkirurgiska ingrepp, både öppen kirurgi och endovaskulär behandling. Vi arbetar med en intressant patientgrupp, de har ofta många olika diagnoser.

Vi erbjuder

 • Möjligheten till att arbeta med högspecialiserad vård på ett av Europas största universitetssjukhus!
 • Introduktionsutbildning med fyra veckors inskolning.
 • Kompetensutveckling enligt kompetensstegen. Du erbjuds att gå utbildning: "Omvårdnad vid kärlsjukdomar och kärlkirurgisk/endovaskulär behandling", 7,5 högskolepoäng vid Malmö Högskola.
 • Kortare utbildning inom Kärlkirurgi (Två dagar).
 • Löpande internutbildning: föreläsningar inom området.
 • Möjlighett att ansöka om personalbostad.
 • Dubbel natt-ob.
 • Kvarstannandebonus: Kvarstannandebonus innebär 40 timmar extra i tidsbanken, som kan tas ut i ledighet eller pengar, om man jobbar mer än ett år.
 • Möjlighet finns att arbeta deltid om så önskas.

Om tjänsten
Avdelningen har tolv vårdplatser, på vardagar är ni två sjuksköterskor i tjänst samt en undersköterska. Du ansvarar för sex patienter. Du kommer att arbeta enbart natt, tjänsten innebär även helgtjänstgöring. Dag och kväll är det andra sjuksköterskor som arbetar.

Som sjuksköterska ansvarar du för den direkta omvårdnaden av patienterna före och efter operation. Dina arbetsuppgifter består av pre- och post- operativ vård, det är även viktigt att du tar ansvar för ditt eget arbete och är intresserad av förändringsarbete. Du arbetar för att ge patienterna en god och säker omvårdnad.

Tjänsten är på heltid, men möjlighet till deltid finns om så önskas.

Vi söker

 • Dig som är trygg i din yrkesroll och har en positiv grundinställning.
 • Du bemöter patienter och kollegor med omtanke och respekt samt bidrar med din kunskap och entusiasm.
 • Förmåga att arbeta i ett högt tempo, ta snabba beslut och samtidigt sprida trygghet till patienterna.
 • Det är viktigt att du har en god förmåga att samarbeta med andra och leda arbetet i din grupp.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.  

Kvalifikationer 
Krav: Legitimerad sjuksköterska.
Meriterande: Erfarenhet av kärlkirurgisk omvårdnad.

Urval kan komma att ske löpande i denna rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens  

- Bevis om medicine doktorsexamen  

- Bevis om docentur  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Hjärta och Kärls vision är att vara ett nav och kunskapscentrum för patienter i behov av högspecialiserad vård. Temat jobbar integrerat med specialiteter, vård, forskning och utbildning. Vi erbjuder patienter vård inom samtliga områden som berör hjärta och kärl, och vi är ledande i Norden när det gäller att tillämpa och utveckla nya, mer skonsamma minimalinvasiva metoder för att bedriva högspecialiserad hjärtsjukvård.  

Temat består av cirka 450 medarbetare. Vi har fyra patientområden inom hjärtsvikt och medfödda hjärtfel: kranskärls- och hjärtklaffsjukdom, arytmi och kärlsjukdom. Inom dessa finns nio patientflöden och en gemensam vårdavdelning. Vården bedrivs både i Solna och Huddinge. Arbetet utförs i nära samarbete med specialiserade funktionsområden inom framförallt Perioperativ Medicin och Intensivvård, Bild och Funktion samt Hälsoprofessioner. Tillsammans följer vi patienten genom hela flödet. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt
Maritha Johansson 
Omvårdnadschef
08-517 757 19

Fackliga representanter
Vårdförbundet, Anna Fasterius, 08-51775775, anna.fasterius@sll.se

Referensnummer
164475

 

Dela detta jobb

Nattsjuksköterska till Hjärta Kärl, avdelning 1, Kärlkirurgisk avdelning

Karolinska Universitetssjukhuset