medrek.se

logga

Nattsjuksköterska till äldreboendet Enebacken i Åkersberga

Regioner
Utgår

2023-02-12

Ansök nu

Nattsjuksköterska till äldreboendet Enebacken i Åkersberga

Boende-vård-scaled.jpeg

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

 

Vi söker nu nattsjuksköterskor till vår verksamhet Enebacken i Åkersberga.

Huset ligger vackert beläget i utkanten av Åkersberga med ett villaområde på ena sidan och åkerlandskap och skog på andra sidan. Vi har 108 lägenheter för boende, två avdelningar för korttids- och växelvård. Det finns avdelningar för personer med demenssjukdom och avdelningar för personer med stort omvårdnadsbehov. Verksamheten är bemannad dygnet runt med undersköterskor för att kunna tillgodose de omvårdnadsbehov som finns. Sjuksköterskor finns tillgängliga dygnet runt för att tillgodose hälso- och sjukvårdsinsatser samt arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Åkersberga ligger norr om Stockholm, nära E18 vilket är en fördel om man åker bil och kommer från Stockholmshållet, eftersom man kör mot trafiken.


 Arbetsbeskrivning:

Som sjuksköterska leder du bland annat omvårdnadsarbetet samt säkerställer omvårdnadskompetensen i teamet runt den boende. Det är det din uppgift att bedöma, planera, utföra, utvärdera och dokumentera hälso-och sjukvårdsinsatser utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov, i enlighet med det salutogena förhållningssättet. I din roll ingår att ha kontinuerlig dialog med närstående och informera vid förändringar i hälsotillståndet. Du samarbetar med kollegor, läkare och eventuellt andra, både interna och externa, kontakter för att säkerställa en god omvårdnad.

 

Egenskaper:

Du delar med dig av dina kunskaper och färdigheter. Du är lyhörd, kan arbeta självständigt såväl som i team och är tydlig i din kommunikation. Du har lätt för att sätta dig in i system och ny teknologi. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat.  

 

Kvalifikationer:

Du är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift i det svenska språket.

 

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

 

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet: ca 70-100% med nattjänstgöring där det ingår helger. Tillsvidare, provanställning tillämpas.
 

Tillträdesdatum: enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. 

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställningen kontakta:
Enhetschef Javiera Maluenda
Mail: javiera.maluenda@ansvarochomsorg.se
Telefon: 076-181 03 22

Dela detta jobb

logga
Nattsjuksköterska till äldreboendet Enebacken i Åkersberga

A&O Ansvar och Omsorg