medrek.se

Nattsjuksköterska sökes till Hematologens slutenvårdsavdelning i Solna

Regioner
Utgår

2022-10-15

Ansök nu

Nattsjuksköterska sökes till Hematologens slutenvårdsavdelning i Solna

Tycker du som oss att Hematologi är det roligaste som finns, eller vet du inte det än, men snart vill bli varse?

Vi är inte sen med att stoltsera över den höga erfarenhet våra slutenvårdsavdelningar besitter, där över hälften av våra sjuksköterskor har arbetat i mer än 10 år. Den komplexitet som hematologivården består av skapar oändliga möjligheter till ständig fortbildning, och eftersom sjukdomarna drabbar hela kroppen är hela internmedicin representerade på ett och samma ställe, vilket gör även den mest erfarna sjuksköterskan i ständig utveckling.  

Vi erbjuder
Vi erbjuder en utvecklande och inkluderande arbetsplats med fortlöpande internutbildningar och introduktionsprogram som sträcker sig under första året hos oss. Arbetsmiljön har ett stort fokus och den erfarna arbetsgrupp du kommer till är stabil och trygg. 

Om tjänsten
Patienterna som behandlas hos oss är i olika skeeden av sin sjukdom, från den nyupptäckta patienten med en aggresiv hematologisk cancer, som kräver snabb behandlingsstart, till den som har en mer långsamväxande sjukdom. Arbetsuppgifterna består av avancerade cancerbehandlingar, där vi också är i framkant av införandet av nya regimer, samt omvårdnad av hela den sjuka människan, som består av allt från livräddande behandlingar till god palliativ vård. Vi har under de senaste tio åren mött mycket medicinska framgångar, där sjuksköterskorna i synnehet har haft en avgörande roll i och kring omhändertagandet av detta, och bidragit till de höga överlevnadsresultaten.

Vi finns på två ställen, Solna och Huddinge, där vi har olika patientgrupper. I Solna bedrivs den högspecialiserade vården av Lymfompatienter och de Akuta Lymfatiska Leukemierna. I Huddinge är vi högspecialiserade på Myelom och de Akuta Myeloiska Leukemierna. Du väljer själv var du vill jobba mot bakgrund av ditt intresse.

Vi söker
Vi söker dig som är en teamspelare med ett intresse för hematologi och cancervård, och då arbetet är avancerat så värdesätter vi ett par års arbetslivserfarenhet. Personliga egenskaper som passar in i våra arbetsgrupper är ett empatiskt förhållningssätt mot dina kollegor och patienter och god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du är en driven person som engagerar dig och vill vara en del av den ständiga utvecklingen av enheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser till gruppdynamiken vid urvalet.

Kvalifikationer
Leg. Sjuksköterska. Meriterande om du är specialistutbildad inom onkologisk vård eller har tidigare klinisk erfarenhet inom hematologi eller onkologi.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla: 

1) CV

2) Personligt brev

3) Kopia på Yrkeslegitimation 

Välkommen in med din ansökan! 


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/ 

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner. 

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer
Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Vi utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdomar. Mer om oss finner du på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-cancer/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

 

Dela detta jobb

Nattsjuksköterska sökes till Hematologens slutenvårdsavdelning i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset