medrek.se

Längst med gröna linje 17, endast 5 minuter från Gullmarsplan ligger Björkhagens Husläkarmottagning, med Nacka reservatet som granne.

Vi söker nu en erfaren sjuksköterska till vårt härliga team. Hos oss får du en stabil arbetsgivare och kompetenta kollegor som värdesätter arbetsglädje! 

Dina arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta med sedvanligt mottagningsarbete, telefonrådgivning, tidbokning och chatt.  Du deltar i den medicinska bedömningen och arbetar nära andra yrkeskategorier vid vårdcentralen. Vi arbetar med journalsystemet Take Care, vilket är meteriterande om du arbetat med det sedan tidigare. 

Din profil:
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet från liknande arbetsuppgifter på vårdcentral/husläkarmottagning. Du är självgående, har medicinsk erfarenhet och vana från egen mottagning. Du trivs i en dynamisk miljö på en växande mottagning där du kan vara med och utveckla verksamheten tillsammans med det övriga teamet. För oss är det viktigt att du tillsammans med dina kollegor vill vara med och bidra till ett öppet och positivt arbetsklimat.

Som person är du empatisk, engagerad och kompetent. Du är flexibel, van vid högt tempo, att ta egna initiativ och eget ansvar gällande både ditt arbete, kunder och verksamheten. Du är duktig på att prioritera och har en mycket god samarbetsförmåga.

Anställning och ansökan:
Tjänsten är 100% enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta:
Sjuksköterska Maria Melin maria.melin@bjorkhagenshlm.se

Mottagningssjuksköterska till Björkhagens HLM

Företag Prima Vård AB
Regioner
Utgår

2023-04-14

Ansök nu

Dela detta jobb