medrek.se

Mottagningssjuksköterska med intresse för hud- och sårvård, Huddinge

Regioner
Utgår

2019-08-25

Ansök nu

Mottagningssjuksköterska med intresse för hud- och sårvård, Huddinge

Vi erbjuder  
På Hud- och Sesammottagningen, I53, i Huddinge bedriver vi en högspecialiserad vård. Hos oss får du träffa och behandla patienter med olika hudsjukdomar, svårläkta sår, sexuellt överförbara sjukdomar (STI), smärttillstånd i underlivet m.m. 

Här jobbar alla yrkeskategorier tillsammans för att ge ett gott bemötande och ett förstklassigt omhändertagande. Vi arbetar ständigt med att utveckla oss, och arbetet hos oss innebär att du får en bred kompetens och möjlighet till utveckling i din roll som sjuksköterska.

Om tjänsten 
Vi söker nu en ny arbetskamrat för ett heltidsjobb. Vår verksamhet bedrivs måndag-fredag, dagtid. I tjänsten ingår sedvanligt mottagningsarbete såsom planering, bokning och  genomförande av mottagningsbesök med tex sårbehandling, ljusbehandling, medicinska bad och topikala behandlingar.

Provtagning och utredning av STI samt behandling av de sexuellt överförbara sjukdomar som kräver avancerad sjukvård. I arbetsuppgifterna ingår även att ge patientinformation och undervisning för att stärka patientens förmåga till egenvård. Till viss del sker detta genom telefonrådgivning i TeleQ och i hantering av ärenden i 1177.  Arbetet är självständigt men bygger på att vi som team planerar dagen tillsammans och stämmer av under arbetets gång. 

Vi vill välkomna dig som :

- har ett uttalat intresse för kroppens störta organ, huden. 

- är både en lagspelare och har god förmåga till självständigt arbete

- har en god förmåga att organisera och strukturera

- bemästrar konsten att bemöta människor i utsatta situationer

- kan bidra till att skapa en god stämning hos både besökare och i vår arbetsgrupp

-gärna tar initiativ och kommer med nya idéer

-är ansvarsfull

Kvalifikationer 
Krav:
 legitimerad sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet

Meriterande: Vi önskar att du har erfarenhet av sårbehandling och/eller mottagningsarbete, men vi prioriterar dina personliga egenskaper som inställning till arbete, kollegor, utveckling och vilja att lära dig nytt.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation    

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Inflammation och Infektion är ett sjukhusövergripande tema som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom flera internmedicinska specialiteter som endokrinologi, njurmedicin, gastroenterologi, lungmedicin samt infektionssjukdomar, reumatologi, hud och venereologi. Vården är organiserad i 17 patientflöden baserade på likartade diagnoser och omfattar ett 70-tal patientgrupper. 

I temat är alla 1 200 medarbetare viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården. Tema Inflammation och Infektion har en stor öppenvårdsprofil med stark klinisk forskning och nära samarbete med specialistvårdscentra. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Kontakt

Emma Sandström 
Omvårdnadschef
073-620 46 96

Fackliga representanter
Vårdförbundet: Lina Boman Wistrand, lina.boman.wistrand@sll.se, tel 585 819 15

Dela detta jobb

Mottagningssjuksköterska med intresse för hud- och sårvård, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset