medrek.se

Medicinsk sekreterare till Torvalla hälsocentral

Regioner
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till Torvalla hälsocentral

Arbetsplatsbeskrivning

Region Jämtland Härjedalen är en region att längta till och växa i. Vi ska arbeta för utveckling och tillväxt i Jämtland Härjedalen och erbjuda alla boende och besökare en hälso- och sjukvård av hög kvalitet. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en region som du längtar till och växer i. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter.
Primärvården i Region Jämtland Härjedalen ingår organisatoriskt i Division Nära Vård tillsammans med Ambulansen, Folktandvård, Psykiatri samt Barn- och ungdomspsykiatrin.

Primärvården är organiserad i 4 närvårdsområden och sedan januari 2022 så är primärvården och ambulanssjukvården integrerade under god och nära vård. Varje närvårdsområde är en ekonomisk enhet som leds av en verksamhetschef. Primärvården ansvarar också för regionens sjukvårdsrådgivning, ungdomsmottagning och närvårdsavdelningen Näva, vilka samtliga är anslagsfinansierade.
Vi vill att du ska trivas både på jobbet och fritiden. Har lägger vi stor vikt på hållbar arbetsmiljö, du avslutar dagen i tid, bra sammanhållning och stämning. Vår hälsocentral kännetecknas av öppenhet, och hjälpsamhet kollegor emellan i alla yrkesgrupper, du är aldrig ensam.

Nu har du chansen att vara med och bygga upp den nya hälsocentralen i Torvalla!
Vi kommer vara ett team som jobbar personcentrerat med våra listade patienter. Hälsocentralen Torvalla är placerad i Torvalla centrum och bemannas med undersköterskor, distriktssköterskor, allmänspecialister, socionom alternativt psykolog och medicinska sekreterare. Vi har en Familjecentral med bvc och mvc. Sjukgymnast, rehab koordinator och arbetsterapeuter kommer vara knutna till hälsocentralen.

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi just dig som vill jobba som medicinsk sekreterare och vara en del av vår uppbyggnad av Torvalla HC.

Du kommer vara en del av vårt team och finnas i centrum på vår hälsocentral. Du kommer delvis arbeta i receptionen, vilket innebär att du har individen i fokus och en hög servicenivå. Då det är en mindre enhet så kommer arbetet att ställa krav på flexibilitet och ett genuint intresse för administration och samordning. I övrigt ansvarar du för sedvanliga arbetsuppgifter utifrån yrkesrollen.

Kvalifikationer

Du har utbildning som medicinsk sekreterare, vårdadministratör eller läkarsekreterare.

Du känner dig stimulerad av att arbeta i en föränderlig verksamhet. Du bör vara utåtriktad, lyhörd, flexibel och van att bemöta personer med olika behov samt trivs med rollen som ansiktet utåt på en hälsocentral. Du ska kunna arbeta både självständigt och i grupp och ha en god samarbetsförmåga. Meriterande är om du har erfarenhet av mottagningsarbete samt att arbeta i Cosmic och andra datasystem.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Andra uppgifter

Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringstiden har löpt ut.

Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt med bestämt ytterligare erbjudanden.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Sofie Spelés
Enhetschef
Telefon: 063–14 21 89
Email: sofie.speles@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Gunvi Dahlström
Vision
Telefon: 070- 587 43 07
Email: gunvi.dahlstrom@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/105/2023
Sista ansökningsdag: 2023-03-31

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare till Torvalla hälsocentral

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård