medrek.se

Medicinsk sekreterare till Patientområde Endokrinologi och njurmedicin

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-08-30

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till Patientområde Endokrinologi och njurmedicin

Vill du bli vår nya kollega? Vi söker dig som är medicinsk sekreterare och vill arbeta med oss inom vårdadministrationen på Tema Inflammation och Infektion. Patientområde endokrinologi med placering i Solna.

Om tjänsten 
Som medicinsk sekreterare hos oss kommer dina arbetsuppgifter främst att bestå av: Journalskrivning i Take Care slutenvård och öppenvård, remisshantering, utskrift av brev och intyg, DRG-registrering, utomläns- och utlandsfakturering, post, telefon med mera.

Vi söker 
Du värdesätter ansvarstagande, samarbete och helhetssyn så att vi tillsammans kan verka för patientområdets bästa. Du har ett positivt förhållningssätt till patienter, arbetskamrater och dina arbetsuppgifter. Du brinner för att ge god service och du gillar att arbeta med ständiga förbättringar i verksamheten och att utvecklas i din yrkesroll.

Du delar även Karolinskas värderingar: Ansvar, Medmänsklighet och Helhetssyn.

Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten.

Kvalifikationer 
Vi söker dig som har godkänd utbildning som medicinsk sekreterare. Goda kunskaper i det svenska språket samt medicinsk terminologi. Erfarenhet av journalsystemet Take Care, diagnos- och åtgärdsregistrering är meriterande.

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Inflammation och Infektion är ett sjukhusövergripande tema som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom flera internmedicinska specialiteter som endokrinologi, njurmedicin, gastroenterologi, lungmedicin samt infektionssjukdomar, reumatologi, hud och venereologi. Vården är organiserad i 17 patientflöden baserade på likartade diagnoser och omfattar ett 70-tal patientgrupper. 

I temat är alla 1 200 medarbetare viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården. Tema Inflammation och Infektion har en stor öppenvårdsprofil med stark klinisk forskning och nära samarbete med specialistvårdscentra. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Kontakt

Petra Ringö Rask 
Vårdadministrativ enhetschef
0725-98 12 62

Fackliga representanter
Vision: Pernilla Helmersson, 070-167 12 99, pernilla.helmersson@sll.se

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare till Patientområde Endokrinologi och njurmedicin

Karolinska Universitetssjukhuset