medrek.se

Medicinsk sekreterare till FO Vårdadministration, slutenvård Urologi, Solna

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-09-01

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till FO Vårdadministration, slutenvård Urologi, Solna

Vi erbjuder
Funktionsområde Vårdadministration är ett eget verksamhetsområde som samlar alla medicinska sekreterare och administratörer inom Tema Cancer. Vi söker nu en slutenvårdssekreterare till vårt patientområde bäckencancer - urologi vid Karolinska Universitetssjukhuset, Solna. 

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete inom det egna ansvarsområdet. Du kommer att ha ett viktigt uppdrag på vår arbetsplats och nära samarbete med övriga professioner inom patientområdet. Vi tillämpar flextid, erbjuder subventionerad friskvård samt tillgång till vårt fina kostnadsfria gym.

Om tjänsten 
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av journalskrivning i journalsystemet TakeCare (intagningar, epikriser och operationsberättelser), DRG-registrering, ULP-fakturering, posthantering samt allmänna administrativa uppgifter. Utöver detta anpassas uppdraget utefter verksamhetens behov. Vi har även ett övergripande gemensamt ansvar för att den dagliga administrativa verksamheten fungerar. Enheten är inriktad på maligna och benigna urologiska sjukdomar.

Vi söker 
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom att du är strukturerad och har förmåga att ta eget ansvar. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo i en flexibel verksamhet där du kan ta egna initiativ och se till helheten. Dessutom är du positiv, har god samarbetsförmåga, är noggrann, kan organisera och prioritera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt samt har en känsla för god service. Som person är du prestigelös och har en öppenhet för de varierande arbetsuppgifter som förekommer.

Kvalifikationer 
Medicinsk sekreterarutbildning. Erfarenhet av DRG, Orbit och vana vid journalsystemet TakeCare är meriterande. Goda kunskaper i svenska både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten.

En trevlig arbetsgrupp väntar på dig!

Intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Utbildningsbevis som medicinsk sekreterare 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare till FO Vårdadministration, slutenvård Urologi, Solna

Karolinska Universitetssjukhuset