medrek.se

Medicinsk sekreterare till Barnneuromottagningen i Solna

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till Barnneuromottagningen i Solna

Nu söker vi dig som är utbildad medicinsk sekreterare till en tjänst på barnneuromottagningen i Solna, inom Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus. Välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete med eget ansvar där du tillsammans med övriga medicinska sekreterare ger administrativt stöd till läkare och sjuksköterskor. 

Som anställd hos oss erbjuds du introduktion och handledning, individuell kompetensutveckling och flextid. Vi förespråkar friskvård och erbjuder möjlighet att träna i våra fina personalgym.

Om oss

Den medicinska enheten Högspecialiserad barnortopedi och barnmedicin, där barnneurologen ingår, erbjuder högspecialiserad och specialiserad vård inom barnneurologi, barnhabilitering, barnreumatologi samt barnortopedi med verksamhet både i Solna och Huddinge. Inom barnneurologin utreds och behandlas barn och ungdomar som har neurologiska sjukdomar, avvikelser i sin utveckling och/eller funktionshinder. 

Vårdadministration inom Tema Barn  - Astrid Lindgrens Barnsjukhus är ett eget verksamhetsområde som samlar all vårdadministrativ personal inom våra olika medicinska enheter. Inom vårdadministration ingår det ca 120 medicinska sekreterare och administratörer och den leds av en vårdadministrativ chef och tre enhetschefer. 

Om tjänsten

I rollen som medicinsk sekreterare hos oss kommer du att ansvara för den dagliga administrationen tillsammans med dina kollegor. Dina arbetsuppgifter är varierande och består av journalskrivning i journalsystemet TakeCare, DRG-registreringar, fakturering av utomläns- och utlandspatienter, utskrift av brev och intyg, post och telefonservice/Tele-Q samt andra administrativa uppgifter utifrån verksamhetens behov. 
 
Du kommer att arbeta tillsammans med trevliga kollegor i olika yrkeskategorier och få vara en viktig del i ett teamarbete.  

Arbetstid måndag-fredag, dagtid.

Vi söker

Vi söker dig som tycker om att arbeta i en miljö med varierande arbetsuppgifter och skiftande intensitet, att ge service till vården och inte minst har ett stort intresse för DRG. Tjänsten ställer krav på stor flexibilitet, god initiativförmåga och en känsla för att se till helheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och egenskaper. Du behöver ha en god samarbetsförmåga och hög servicekänsla. Du är noggrann och kan organisera och prioritera ditt arbete på ett självständigt och effektivt sätt. Du är öppen för utveckling i arbetet och gillar att arbeta för ständiga förbättringar i verksamheten och att utvecklas i din yrkesroll. Vi värdesätter ett positivt förhållningssätt till arbetskamrater och övriga yrkesgrupper.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och egenskaper.  

Kvalifikationer

Krav:

  • Utbildad medicinsk sekreterare och har DRG-utbildning (Emendor eller motsvarande).
  • Erfaren och trygg i din roll.
  • Goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi.
  • Goda IT-kunskaper och goda kunskaper i Officepaketet. 

Meriterande:

  • Tidigare erfarenhet från barnsjukvård.

Om rekryteringsprocessen

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande och anställning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Barn- Astrid Lindgrens Barnsjukhus
Till Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus kommer neonatala barn och svårt sjuka barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar och olika akuta tillstånd, från hela landet. På https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-barn-alb/ finns mer att läsa om oss.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare till Barnneuromottagningen i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset