medrek.se

Medicinsk sekreterare till Läkarhuset i Karlshamn!

Vi söker nu en medicinsk sekreterare till vår fina vårdcentral Läkarhuset i Karlshamn. Tycker du om att arbeta brett med administrativa ärenden och brinner för att ge kvalitativ service? Då är detta rätt tjänst för dig! 

Arbetsuppgifter:
Arbetet spänner över ett brett område av arbetsuppgifter såsom intyg, scanning, receptions- och kassaarbete, telefonservice, posthantering samt vara övrig personal behjälplig i administrativa ärenden. Vi ser gärna att du är ansvarig över IT, så som behörigheter, Systeam Cross och i ett senare skede även ansvara för introduktion av nya medarbetare gällande våra system.  

Vem är du?
Vi söker dig som är medicinsk sekreterare, har utbildning i Hälso- och sjukvårdsadministration 80p (KY) alternativt läkarsekreterare utbildningen. Vidare bör du ha god vana och goda kunskaper av Office-paketet. Kunskap i journalsystemet Systeam Cross och tidigare arbete inom primärvård är meriterande. 

För att vara framgångsrik i rollen behöver du ha en hög social kompetens och att du brinner för att ge patienterna en utmärkt service och bemötande. Vår arbetsplats har patienten i fokus och strävar efter att ge bästa möjliga vård. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en stabil arbetsplats. Vår syn på primärvård är att vi arbetar tillsammans med samtliga kompetenser och där alla delar är lika viktiga. Vi ser det som en självklarhet att du vill vara med och bidra med arbetsglädje!

Mer om tjänsten
Tjänstgöringsgrad kan diskuteras med rätt kandidat. Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Christine Stridsberg på tel. 076-894 50 09 alternativt maila på christine.stridsberg@primavard.se 

 

Om vårdcentralen
Läkarhuset i Karlshamn är en fullt utrustad vårdcentral, som har som målsättning att erbjuda den bästa möjliga tillgänglighet, kontinuitet och kvalitet på vård. Personalgruppen består av 16 personer och vi har ca 4500 listade patienter. Vi har allmänläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnast samt samtals-terapeut. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Medicinsk sekreterare/Receptionist i Karlshamn

Ansök nu

Dela detta jobb