medrek.se

logga

Medicinsk sekreterare för sommarvikariat, Ortopedmottagningen, Sundsvall

Regioner
Utgår

2023-04-01

Ansök nu

Medicinsk sekreterare för sommarvikariat, Ortopedmottagningen, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Ortopedklinikens mottagning och sekretariat vid Sundsvalls sjukhus tillhör länsverksamhet Ortopedi. Vi bedriver såväl planerad som akut verksamhet, inriktad mot ortopediska skador och sjukdomar. Vi söker nu en medicinsksekreterare för ett sommarvikariat till vårt team.

Arbetsuppgifter

Hos oss har du möjlighet att träffa nya kollegor som hunnit olika långt i sina karriärer och du har därför möjligt att lära dig mycket av många personer! I din roll som medicinsk sekreterare hos oss blir du en viktig del av verksamheten och får främst fokusera på diktatskrivning.

Vi är ett härligt team med bra driv! Hos oss kommer du till en trevlig arbetsplats med varierande och utvecklande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Då vi arbetar i många olika IT-system är god IT-vana ett krav. Du har goda kunskaper i Officepaketet. Vi ser att du behärskar svenska i tal och skrift, kunskaper i engelska i tal och läsning ses som meriterande. Meriterande är erfarenhet av system som MedSpeech, NCSCrosss och TeleQ. Du har kunskap i medicinsk terminologi och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi värdesätter särskilt att du har en hög servicekänsla samt att du har förmåga att prioritera och arbeta självständigt. Som person är du utåtriktad och skapar gärna nya kontakter. I ditt arbete trivs du med ordning och reda och du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

logga
Medicinsk sekreterare för sommarvikariat, Ortopedmottagningen, Sundsvall

Region Västernorrland