medrek.se

Lösningsorienterad utvecklare till området Business Intelligence

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-07-31

Ansök nu

Lösningsorienterad utvecklare till området Business Intelligence

Livsviktig IT  
Vill du utveckla IT-stöd som gör skillnad på riktigt? Vill du vara del av ett team som brinner för att förbättra hälso- och sjukvården, och samtidigt bidra till internationell utveckling? Vill du jobba med något som verkligen är värdefullt - att hjälpa människor till en bättre hälsa? Då ska du titta hit. Var med och skapa framtidens sjukvård tillsammans med oss!  
 
Vi erbjuder  
Karolinska Universitetssjukhuset är mitt i en omvälvande förändringsresa och ambitionen är hög. Vi mäter oss med de bästa i världen inom allt från medicinska resultat till patienternas upplevelse av vården. Vi ska hålla högsta internationella klass inom vård, forskning och utbildning - det vill säga skapa högsta värde för våra patienter. Flytten till vårt nybyggda universitetssjukhus i Hagastaden, Solna, är genomförd och är numera navet i ett av Europas största Life Science-kluster för akademi, forskning och näringsliv. 
 
På Karolinska Universitetssjukhuset IT får du möjlighet att vara en del av en dynamisk och omväxlande miljö med hög kompetens. Engagerade medarbetare som driver arbetet framåt både inom utveckling och förvaltning i nära samarbete med såväl sjukhusverksamheten som leverantörer. Karolinska Universitetssjukhuset IT har en bred portfölj innefattande bland annat ansvar för verksamhetskritiska system och med ett ständigt fokus på systematiskt informations- och IT-säkerhetsarbete. 
 
Vi satsar på att förbättra kompetens, kapacitet och leveransförmåga inom digitalisering och innovation. Du kommer ges stora möjligheter att fördjupa och utveckla dina kunskaper genom ditt arbete i en unik kontext - så om du önskar en ny utmaning i din karriär har du chansen nu!  
 
Din vardag  
Du erbjuds ett stimulerande arbete i en kunskapsintensiv organisation och du kommer vara del av en engagerad grupp på 15-20 personer som jobbar i agila team. Att jobba teamnära och vara drivande inom vissa områden och dela med dig av din kunskap är en stor del av arbetet. Men framför allt att vara med och driva lösningar framåt utifrån verksamhetens krav, så detta är något du gillar och behärskar! 
 
Utöver detta ingår att, i dialog med gruppen Strategi och Arkitektur och omvärldsbevakning, förstå Karolinskas målarkitektur för Business Intelligence och tillsammans med ditt team driva implementeringen av den.  
 
Vi söker  
Vi söker dig som har en passion för BI-utveckling! Viktigt är också att du har ett driv och engagemang, kan leda förändring genom att vara med i det dagliga arbetet och tillsammans med dina medarbetare ta ansvar för att lösningen och plattformen utvecklas och ligger i framkant. Och du bör gilla att jobba nära verksamheten i avseende att ta fram den lösning som skapar de bästa förutsättningarna för dem att få stöd i analys och beslut. 
 
Vi tror också att du är analytisk, lösningsorienterad och kan förstå och bedöma förändringskrav utifrån ett tekniskt perspektiv men vi är också intresserade av vad just du kan bidra med utöver detta!
 
Din kompetens och erfarenhet  
För att lyckas i rollen behöver du ha en teknisk utbildning i grunden. Civilingenjör, systemvetare eller motsvarande utbildning. Vi tror att du har arbetat i några år som BI-utvecklare och att du kan driva lösningar samt har erfarenhet av databasmodellering, design och arkitektur. Vidare behövs en god förmåga att uttrycka dig både muntligt och skriftligt på svenska. Och såklart har du kunskaper inom Business Intelligence, ETL, Data Warehousing och SQL. Vi arbetar både i Microsoft och IBM-baserade lösningar. Vårt visualiseringsverktyg är primärt Tableau, så vana att utveckla i det eller liknande behövs.
 
Vi kommer också att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.  
 
Välkommen med din ansökan!  
 
Urval kommer att ske löpande.   

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Charlotte Backman 
Chef verksamhetsstöd
contacticon phone 0724682084

Fackliga representanter
Vision: Marie Hammarström, tel: 070-484 1286
SACO: Pasi Nyberg, tel: 072-580 8684
Vårdförbundet: Johan Flodin, tel: 08-517 76865
Läkarförbundet: Yvonne Dellmark, tel: 08 585 80000

Dela detta jobb

Lösningsorienterad utvecklare till området Business Intelligence

Karolinska Universitetssjukhuset