medrek.se

Legitimerad sjuksköterska till avdelning B10:17 huvud/hals/hud i Solna

Företag IDOC AB
Regioner
Utgår

2021-08-06

Ansök nu

Legitimerad sjuksköterska till avdelning B10:17 huvud/hals/hud i Solna

Nu söker vi legitimerade sjuksköterskor till avdelning B10:17 i Solna.

På avdelningen vårdas patienter med cancer i huvud och halsområde. Både de patienter som behöver kirurgisk behandling och de som kommer in med komplikationer till sin onkologiska behandling. Där kommer 2-5 patienter in varje dag för operation, några dag/kirurgiska och några inneliggande. Avdelningen kommer även att öppna en intagningsenhet med platser för patienter från hela Tema cancer. Du som sjuksköterska kommer ha ca 5-6 patienter var ofta har man både patienter som ska till operation och inneliggande patienter för att fördela vårdtyngden jämnt. Avdelningen har akut intag via bedömningsenheten och akuten.

Det är högst meriterande om du har tidigare erfarenhet av trakeostomi, akutsjukvård, kirurgisk eller onkologisk erfarenhet. Journalsystemet du kommer jobba i är Take Care.

Den här tjänsten är löpande då man själv bokar in sig på de passen man vill jobba. Passen är förlagda huvudsakligen dag och kvällspass. Man jobbar oftast tillsammans med en Undersköterska.

Låter detta intressant? Sök redan nu!

Drömmer du om att själv kunna styra över hur, var, när och vad du vill arbeta med? Vi erbjuder ett varierande jobb till läkare och sjuksköterskor i hela landet.

iDoc AB är ett bemanningsföretag med lång erfarenhet inom hälso- och sjukvård. Vi finns i Norrköping och bemannar legitimerade Sjuksköterskor och Läkare i hela landet. Vår erfarenhet omfattar från små privata vårdinrättningar till större sjukhus. För oss är den personliga kontakten en viktig del i att bygga hållbara samarbeten där såväl kunder som patienter ska kunna känna tillit och omtanke. Vårt mål är att erbjuda trygga vårdtjänster genom uthyrning av vårdpersonal.
Du blir anställd hos oss under trygga och bra förutsättningar.

På iDoc ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi bland annat:

-Tjänstepension

-Friskvårdsbidrag

-Försäkringar

-Semesterersättning

Utöver det står vi för boende om du behöver flytta till annan stad och pendelkort om du jobbar i närliggande ort.

Har du några funderingar är du välkommen att kontakta oss på info@idoc.se

 

Dela detta jobb

Legitimerad sjuksköterska till avdelning B10:17 huvud/hals/hud i Solna

IDOC AB