medrek.se

Legitimerad Röntgensjuksköterska till Nuklearmedicin, Solna

Regioner
Utgår

2022-10-05

Ansök nu

Legitimerad Röntgensjuksköterska till Nuklearmedicin, Solna

Välkommen till en verksamhet som bedrivs i nya fina lokaler och söker ny medarbetare!

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete i en expansiv verksamhet på omvårdnadsenheten Nuklearmedicin i Solna där forskning och klinik går hand i hand.

Här arbetar idag röntgensjuksköterskor, radiologer, sjukhusfysiker samt administratörer tillsammans i en multidisciplinär verksamhet med moderna hybridsystem såsom SPECT/CT, PET/CT samt PET/MR. Vi utför även radionuklidterapier.

Om tjänsten
I denna tjänst ingår att utföra diagnostiska SPECT/CT och PET/CT undersökningar, omvårdnad och förberedelser av patienten, hantering av radioaktiva läkemedel, bildutvärdering och fortlöpande utveckling och kvalitetssäkring av våra metoder. Då alla våra kameror är hybridsystem ser vi erfarenhet av Nuklearmedicin och CT som särskilt meriterande.

Våra arbetstider är måndag till fredag 07:30-16:00.

Vi söker en legitimerad röntgensjuksköterska, gärna med erfarenhet av Nuklearmedicin och CT.

Vi söker
Vi söker dig som:

  • Tar ansvar för sin uppgift och själv strukturerar sitt angreppssätt samt driver processer vidare.

  • Har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter och snabbt kan ändra synsätt och förhållningssätt. Ser möjligheter i förändringar.

  • Talar klart, välformulerat och engagerat i enskilda möten samt i små och stora grupper. Lyssnar och är mottaglig för motparten och anpassar sig till situationen.

  • Ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

  • Fattar snabba beslut och agerar utifrån dessa, trots begränsad information eller svåra omständigheter samt visar omdöme under tidspress.

Arbetet med svårt sjuka patienter kräver personlig mognad och ett gott bemötande. Därför ser vi gärna att du är noggrann, ansvarskännande och kan arbeta såväl självständigt som i grupp.

Vi söker dig som talar klart, välformulerat och engagerat i enskilda möten och i små och stora grupper. Du lyssnar och är mottaglig för motparten och anpassar dig till situationen. Vi värdesätter att du är driven och engagerad samt vill vara delaktig i att utveckla vår expansiva verksamhet på vår trivsamma avdelning!

På Karolinska är det en självklarhet att dela våra värderingar Ansvar- Medmänsklighet- Helhetssyn.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer
Krav:

  • Legitimerad röntgensjuksköterska.

  • Talar flytande svenska.

  • CT kunskap samt kännedom om RIS/PACS samt TC.

Meriterande:

  • Kunskap/erfarenhet inom nuklearmedicin och/eller CT.

  • Tidigare erfarenhet av arbete på röntgenavdelning.

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion med laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset. Mer om oss finns här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-karolinska-universitetslaboratoriet/ och här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-bild-och-funktion/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Legitimerad Röntgensjuksköterska till Nuklearmedicin, Solna

Karolinska Universitetssjukhuset