medrek.se

Är du legitimerad psykolog och redo för nya utmaningar?

Vi söker en ny medarbetare till teamet på Sickla Hälsocenter som är en vårdcentral med patienten i focus. Vi finns nära invånarna och vi ger dig möjligheten till en arbetsplats med goda relationer och stark teamkänsla. Vi är en arbetsplats som vill framåt och arbetar aktivt med att utveckla verksamheten.

Varmt välkommen med din ansökan.

Dina arbetsuppgifter:

Dina arbetsuppgifter består av sedvanligt psykologarbete i primärvården. Bedömningar och psykologisk behandling. Screening för till exempel NPF, skriva remisser till psykiatrin, samt övrigt psykologarbete. 

Du deltar i den medicinska bedömningen och arbetar nära övriga professioner på mottagningen.

Hos oss ges du möjlighet att vara med i arbetet att utveckla våra befintliga processer och rutiner. Det finns även möjlighet att arbeta hemifrån.

Din profil:

Vi söker en driven och omtänksam kollega med bred kompetens till teamet för psykisk hälsa. Totalt är vi tre i vårt psykosociala team som består av både psykologer och psykoterapeut. 
Vi önskar att du har minst två års erfarenhet av arbete i primärvård, eller med motsvarande arbetsuppgifter som legitimerad psykolog. Du är engagerad i ditt arbete och tycker om att skapa nya vägar för att nå mål. 
Om du tycker om att leda grupper med patienter, hålla föreläsningar eller utbildningar är det positivt. 
Du brinner för primärvårdens uppdrag där vi sätter patienten först och träffar människor med vanliga problem som stress, ångest, utmattning, depression, sömnsvårigheter och låg självkänsla.

Du arbetar med ett tydligt fokus.

I normalfallet har vi inte långa behandlingsomgångar, eftersom vår prioritet är ökad tillgänglighet till vård. Vi strävar efter att dörren alltid ska stå öppen för våra patienter, genom att ge rätt mängd vård när det behövs. 

Meriterande om du har kunskaper i datasystemet Take Care.

Vi erbjuder dig:

En stabil arbetsplats med goda möjligheter att utvecklas. På Sickla Hälsocenter arbetar vi tillsammans som ett team, där alla medarbetare är lika viktiga. Vi ser det som en självklarhet att du vill vara med och bidra till arbetsglädje.

Anställning och ansökan:

Tjänsten är en tillsvidare anställning på 100%, tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Sex månaders provanställning. Vi har kollektivavtal och friskvårsbidrag.

Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Om du har frågor kring vår verksamhet är du varmt välkommen att kontakta Verksamhetschef Annette Stenberg, annette.stenberg@primavard.se

Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.

Konsultuppdrag eller bemanningsföretag är ej aktuellt.
Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot PTP-psykolog.

Om Sickla hälsocenter

Sickla Hälsocenter är en väletablerad mottagning som har funnits sedan 2003 och har ett 30 tal anställda. Vi finns i Curanten som är ett helt nybyggt hus för vård och hälsa vid Sickla köpkvarter. Där finns det restauranger och matbutiker mm samt mycket goda kommunikationer utanför dörren.

Legitimerad Psykolog sökes till Sickla Hälsocenter

Företag Prima Vård AB
Regioner
Kategorier
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Dela detta jobb