medrek.se

Legitimerad Logoped till Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-08-21

Ansök nu

Legitimerad Logoped till Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge

Är du en legitimerad logoped med intresse för akutsjukvård, forskning och utveckling? Lockas du av tanken att få jobba med vård i framkant? Då är det kanske dig vi söker.

Vi erbjuder

 • Bred erfarenhet av arbete inom fördjupade medicinska områden.
 • Arbete i multidisciplinära team, där alla har en viktig roll när det kommer till att ge patienten den bästa vården.
 • Möjlighet att delta i interna utbildningar och verksamhetsnära utvecklingsprojekt.

Självklart får du också ta del av de generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Om tjänsten
Tjänsten är placerad inom Tema Kvinnohälsa och Hälsoprofessionerna, sektion Multisjuka Äldre som är sjukhusets geriatriska avdelningar. Du erbjuds ett utmanande och stimulerande arbete där du möter de allra svårast sjuka patienterna och får möjlighet att utvecklas och utveckla ditt arbetsområde.

Du blir en del av en skicklig grupp som stöttar och hjälper varandra samtidigt som du kommer att arbeta självständigt. Här kan du räkna med ett varierande arbete med utmanande och berikande arbetsuppgifter.

Du kommer att bedöma och behandla patienter med dysfagi samt tal och/eller språksvårigheter vid neurologisk- eller kognitiv sjukdom. Arbetsuppgifterna är varierande och kommer att innebära arbete inom slutenvården. Arbetet innebär nära kontakt med patient och personal vilket ställer stora krav på gott bemötande, flexibilitet och väl utvecklad samarbetsförmåga.

Annonsen avser ett vikariat på 100% med tillträde 220901-230831 eller enligt överenskommelse.

Vi söker
Vi söker dig som är säker i din yrkesroll och är trygg i att göra prioriteringar. Vi tror att du trivs när det emellanåt blir ett högt arbetstempo och att du har en förmåga att arbeta självständigt, kunna prioritera och skapa struktur bland dina olika arbetsuppgifter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, samt god samarbets- och organisationsförmåga.

Då Karolinska sjukhuset har ett nära samarbete med Karolinska Institutet ser vi gärna att du är intresserad av att följa, utveckla och delta i den senaste forskningen.

Kvalifikationer
Krav:

 • Legitimerad Logoped.

Meriterande:

 • Erfarenhet av patienter med dysfagi.
 • Erfarenhet av slutenvård.
 • Magisterexamen eller annan högre akademisk utbildning.
 • Erfarenhet av att handleda studenter.

Om rekryteringsprocessen
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

 1. CV
 2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
  - Personligt brev
  - Yrkeslegitimation


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Kvinnohälsa och hälsoprofessioner
Tema Kvinnohälsa omfattar all verksamhet inom reproduktionsmedicin, benign gynekologisk vård, graviditets-, förlossnings- och fostermedicinsk vård i både Huddinge och Solna. Vi har även ett nationellt högspecialiserat uppdrag inom fostermedicin. Läs mer på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-kvinnohalsa-och-halsoprofessioner/.

Hälsoprofessioner; fysioterapeuter, kuratorer, dietister, logopeder och psykologer möter patienternas behov och skapar mervärde i samarbetet tillsammans med andra professioner inom sjukhusets alla teman och funktioner. Mer information om oss finns här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-halsoprofessioner/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Legitimerad Logoped till Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset