medrek.se

Leg Sjuksköterska dag och kväll 2 tjänster

Företag Ystads Kommun
Regioner
Utgår

2019-07-22

Ansök nu

Leg Sjuksköterska dag och kväll 2 tjänster

Om arbetsplatsen

Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt. 

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare. 
Vår värdegrund Bättre Tillsammans kännetecknas av fyra ord som tydligt summerar vad vi som arbetsgivare står för; Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet. 

Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö. Vi erbjuder friskvård och en rökfri arbetstid.

Arbetsuppgifter

Vi välkomnar nya medarbetare i vår härliga grupp. Som ny medarbetare i organisationen erbjuds du mentor och ett grundligt introduktionsprogram. Du kommer att arbeta i en atmosfär av stöttande kollegor som hjälper dig in i ditt nya arbete.

Hälso- och sjukvårdsenheten strävar mot teamarbete, personcentrerad vård och kontinuitet i verksamheten. Vi är i ett starkt expansivt utvecklingsskede där vi hoppas att du vill vara med och påverka utvecklingen.

I Ystad kommun har vi nyligen infört " en väg in" för telefonsamtal från personal, anhöriga m fl. Målsättningen är att sjuksköterskor som arbetar med patienter ska bli avlastade från telefonsamtal. Som hjälp i verksamheten finns också specialistundersköterskor med god hälso- och sjukvårdskompetens placerad i verksamheten. 
Inom enheten finns samtliga sjuksköterskor i kommunen placerad tillsammans med specialistundersköterskor, arbets- och fysioterapeuter. 

Som legitimerad sjuksköterska arbetar du tillsammans med undersköterskor, enhetschef, biståndshandläggare, fysio- och arbetsterapeuter runt patienten. Du samverkar med primärvård, sjukhusansluten palliativ vård och andra externa aktörer. 

Journalföring sker i programmet ProCapita+. 
Idag arbetar vi helg var 5:e vecka i Ystad. 

Just nu har vi två tjänster lediga. 

- 1 tjänst leg sjuksköterska kväll 60%. Idag arbetar tre sjuksköterskor kommunövergripande på kvällstid med ansvar för ordinärt boende och särskilt boende. Om önskemål finns att arbeta fler timmar, är Ystads kommun positiv till detta och undersöker gärna möjligheten till kombination med arbetstid på dagtid. 

- 1 tjänst leg sjuksköterska dag 100%. Placering är möjlig att påverka. Vi försöker att tillgodose önskemål gällande särskilt boende alternativt ordinärt boende.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med flerårig vana i yrket. Specialistutbildning inom Vård av äldre är meriterande.Tjänsterna kräver att du är B-körkort. 

Det krävs att du har god samarbetsförmåga och ett stort mått av flexibilitet. Du bör i din vardag kunna hantera nya och oväntade situationer, vilket är utmanande och lärorikt. 

Din kommunikations- och handledarförmåga behövs i samverkan med patienter, anhöriga, personal m fl intressenter runt patienten. 

Är du mer intresserad och vill veta mer är du välkommen att hälsa på eller ringa och ställa de frågor du funderar på. 

Ange vilken/vilka tjänster som du är intresserad av i ditt personliga brev. 
Några års arbetslivserfarenhet från sjuksköterskerollen.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-09-02

Eller enligt överenskommelse
Ystads kommun har ambitionen att skapa en heltidsorganisation och försöker alltid att tillgodose våra medarbetares önskemål om sysselsättningsgrad.

Ansökan

Referensnummer:   177.19

Lön

Löneform: Månadslön.

Generell information

Sista ansökningsdag
2019-07-22

Arbetsplats
Skåne län

Kommun
Ystad

Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Omfattning
Heltid

Antal tjänster
2

Kontaktpersoner

Linette Olsson
enhetchef 0411-57 79 16 0701-47 68 13
linette.olsson@ystad.se

Sara Kristiansson
Enhetschef 0411-577384 0709-477384
sara.kristiansson@ystad.se


Facklig företrädare

Anna Bergman
Specialistsjuksköterska Vård av äldre 0411-577684
 anna.bergman@ystad.se

Övrigt

All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen. 

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Visma Recruit. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. 

 

Dela detta jobb

Leg Sjuksköterska dag och kväll 2 tjänster

Ystads Kommun