medrek.se

Leg sjuksköterska 100% inriktning demens

Företag Ystads Kommun
Regioner
Utgår

2019-09-30

Ansök nu

Leg sjuksköterska 100% inriktning demens

Om arbetsplatsen

Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt. 

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare. 
Vår värdegrund Bättre Tillsammans kännetecknas av fyra ord som tydligt summerar vad vi som arbetsgivare står för; Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet. 

Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö. Vi erbjuder friskvård och en rökfri arbetstid.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill och är intresserad av att arbeta med personer med demenssjukdom och dennes anhöriga. Erfarenhet inom området är önskvärt, men viktigast är ändå att du vill och är intresserad av att arbeta med personer med demenssjukdom. Kompetensutveckling sker kontinuerligt inom kunskapsområdet.

Vi välkomnar nya medarbetare i vår härliga grupp. Som ny medarbetare i organisationen erbjuds du mentor och ett grundligt introduktionsprogram. Du kommer att arbeta i en atmosfär av stöttande kollegor som hjälper dig in i ditt nya arbete.

Som legitimerad sjuksköterska arbetar du tillsammans med undersköterskor, enhetschef, biståndshandläggare, fysio- och arbetsterapeuter runt patienten. Du samverkar framför allt med primärvård, sjukhusansluten palliativ vård och minnesmottagningar. 

Hälso- och sjukvårdsenheten strävar mot teamarbete, personcentrerad vård och kontinuitet i verksamheten. Vi är i ett starkt expansivt utvecklingsskede där vi hoppas att du vill vara med och påverka utvecklingen.

Ystad kommun har vi nyligen infört " en väg in" för telefonsamtal från personal, anhöriga, externa vårdgivare m fl. Målsättningen är att sjuksköterskor som arbetar med patienter ska bli avlastade från telefonsamtal. Som hjälp i verksamheten finns också undersköterskor med god hälso- och sjukvårdskompetens placerad i verksamheten. 

Inom enheten finns samtliga sjuksköterskor i kommunen tillsammans med undersköterskor, arbets- och fysioterapeuter. 

Journalföring sker i programmet ProCapita+. 
Idag arbetar vi helg var 5:e vecka i Ystad.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med flerårig vana i yrket samt intresse för att arbeta med personer med demensdiagnos. Specialistutbildning inom Vård av äldre är meriterande alternativt demenssjukdom. B-körkort är ett krav.

Det krävs att du har god samarbetsförmåga och ett stort mått av flexibilitet. Du bör i din vardag kunna hantera nya och oväntade situationer, vilket är utmanande och lärorikt. 

Din kommunikations- och handledarförmåga behövs i samverkan med patienter, anhöriga, personal m fl intressenter runt patienten. 

Är du mer intresserad och vill veta mer är du välkommen att hälsa på eller ringa och ställa de frågor du funderar på. 
Några års arbetslivserfarenhet från sjuksköterskerollen.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-09-30

Eller enligt överenskommelse
Ystads kommun har ambitionen att skapa en heltidsorganisation och försöker alltid att tillgodose våra medarbetares önskemål om sysselsättningsgrad. 
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   185.19

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen. 

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Visma Recruit. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. 

Dela detta jobb

Leg sjuksköterska 100% inriktning demens

Ystads Kommun