medrek.se

Leg. fysioterapeut till vård- och omsorgsboenden i vackra Ängelholm

Regioner
Utgår

2021-10-24

Ansök nu

Leg. fysioterapeut till vård- och omsorgsboenden i vackra Ängelholm

Förenade Care driver i Ängelholm fyra olika vårdboenden. Samarbetet och samsynen mellan boendena är starkt och vi vill att de som bor på Förenade Care ska få vård och omsorg av absolut högsta kvalitet. Här är mötet mellan människorna det viktigaste, ständigt med individen i fokus. Vi arbetar med personcentrerad vård där allt vi gör utgår ifrån varje enskild vårdtagares specifika önskan och behov. Vi arbetar för kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, medarbetare och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service. Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och förmånserbjudanden. Förenade Care är ISO-certifierat inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Förenade Care KVS, Kronprinsessan Victorias Sanatorium, ligger i en vacker byggnad i en fantastisk miljö med havet och naturen alldeles bredvid i Vejbystrand. Vi har 34 lägenheter uppdelade på två enheter, varav en demensenhet.
Karlslunds vårdboende är ett relativt nybyggt vårdboende med 40 lägenheter fördelat på 4 enheter beläget i norra delen av Ängelholm. Här finns fina utomhusmiljöer med sinnesträdgårdar. 
Åshaga vårdboende med 40 lägenheter är beläget i natursköna Hjärnarp vid Hallandsåsens sluttning, ca 10 km norr om Ängelholm. Vårdboendet är enplans och består av fyra enheter varav tre enheter är vårdboende och en enhet är ett demensboende.
Bokhöjden är ett demensboende som ligger strax utanför Ängelholm, centralt i Hjärnarp med 18 lägenheter och en vacker inramad trädgård.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är leg. sjukgymnast/fysioterapeut, gärna med erfarenhet inom äldreomsorg och som värdesätter ett arbetssätt där vårdtagaren sätts i fokus. Din kompetens och kreativitet ligger till grund för att varje individs behov tillgodoses med hänsyn till personens förutsättningar. 
Som fysioterapeut hos oss arbetar du med:
- Bedömning, planering och utförande av träning och behandling
- Uppföljning och utvärdering av insatta åtgärder
- Utprovning, justering och förskrivning av medicintekniska produkter/hjälpmedel
- Stödja boenden till att utveckla och bevara sina fysiska och sociala förmågor
- Handledning och utbildning av personal
- Tvärprofessionellt samarbete med bland annat undersköterskor, sjuksköterskor och arbetsterapeut.

I tjänsten ingår kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete och du är en viktig medlem i ledningsgruppen, där du ständigt är med och påverkar och utvecklar vår verksamhet. 
Tjänsten innebär att du delar din tid mellan de olika boendena.

KVALIFIKATIONER
Svensk legitimation som fysioterapeut/sjukgymnast, gärna med erfarenhet från äldreomsorg/geriatrik. Du ska ha god kännedom i dokumentation enligt HSL. Meriterande är kunskap inom SoL och utbildning i förflyttningsteknik. 

ERFARENHET KRÄVS
Ja 

PERSONLIGA EGENSKAPER
Du har ett genuint intresse av att arbeta med äldre människor och har vårdtagarnas bästa i fokus. Du ser det som en naturlig del av din uppgift att arbeta tillsammans med omvårdnadspersonalen i handledande syfte. 
Du har ett flexibelt arbetssätt samt förmåga att arbeta resultatinriktat, verksamhetsutvecklande och se helheten i verksamheten. Du trivs att arbeta i team men är samtidigt självständig med god problemlösningsförmåga. 

Du är innovativ, handlingskraftig, ansvarstagande, flexibel och har nära till skratt.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som socialt hög kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som boende, närstående och medarbetare.

KRAV
Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana.

ARBETSTID/VARAKTIGHET
80 % mån-fredag dagtid, tillsvidareanställning. Enligt kollektivavtal tillämpas 6 månaders provanställning. 

TILLTRÄDE Efter överenskommelse

LÖN
Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns.

ANSÖKAN 
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM 
Ansökningar behandlas löpande.

KONTAKTPERSON 
Maria Bröme
Vik. verksamhetschef 
Karlslunds Vårdboende 
Mobil: 0707-97 06 09 
E-post: mariabr@forenadecare.com

Vi undanber oss rekryteringshjälp.

Platser

Ängelholm, Karlslunds vårdboende, Vejbystrand, KVS, Hjärnarp, Åshaga vårdboende och Hjärnarp, Bokhöjden

Dela detta jobb

Leg. fysioterapeut till vård- och omsorgsboenden i vackra Ängelholm

Förenade Care AB