medrek.se

Bodens kommun är en modern småstad med 28 000 invånare. I Boden lever vi närhetsliv. Med det menar vi det liv där du har nära till allt som är viktigt och lite till fritidsaktiviteter, ditt jobb, skolor, kulturevenemang, attraktiva hustomter, shopping och naturnära upplevelser.

Att arbeta i Bodens kommun är att vara nära Bodensarnas föränderliga vardag. Detta innebär möjligheter och utmaningar där vägen fram kan vara mod att våga. Vi har en stark våga prova-kultur där stödet från kompetenta kollegor och chefer finns nära. Här får du ett stort förtroende i en fantastisk miljö och möjlighet att utveckla dig själv och andra.

Socialförvaltningen söker 100 % leg arbetsterapeut, vikariat till Erikslundens dagverksamhet pågående till 31 mars 2020.

ARBETSUPPGIFTER
I uppdraget ingår stöd och aktivering i vardagen för personer med demenssjukdom, aktivitetsbedömningar, handledning och stöd till anhöriga. Planering och organisering av verksamheten i samverkan med övrig personal. Arbete med riskanalyser i verksamhetens miljö för kunderna. Dokumentation sker i journalföringssystemet Treserva.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad arbetsterapeut med erfarenhet från äldreomsorg. Meriterande är tidigare erfarenheter/kunskaper om demenssjukdomar samt att du kan driva utvecklingsarbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.
Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Leg Arbetsterapeut 100% till Erikslundens dagverksamhet - Vikariat

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-08-26

Ansök nu

Dela detta jobb