medrek.se

logga

Leanlink söker fysioterapeuter till sommaren 2021

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-03-31

Ansök nu

Leanlink söker fysioterapeuter till sommaren 2021

Om arbetsplatsen

Vi söker dig som vill ha ett betydelsefullt och utmanande arbete i äldreomsorgen till sommaren. Vårt huvudsakliga syfte är att värna om de äldre och att vara en trygg och kunnig partner för såväl vårdtagare som närstående. Att arbeta hos oss innebär att arbeta brett och utmaningen ligger i att bemöta en bred kundgrupp utifrån deras behov och villkor. Hos oss får du även stora möjligheter till givande dialog och utbyten med kollegor då vi har ett stort antal professioner med olika specialistkompetens och kunskaper. Vi värnar om våra värderingar och tyngdpunkten ligger på att sätta Individens Behov I Centrum (IBIC).

Vår verksamhet ligger under Leanlinks affärsområde Äldreomsorg och våra lokaler utgår från Åleryd. Hos oss arbetar du dagtid måndag till fredag. Till sommaren söker vi dig som vill arbeta inom ordinärt boende eller särskilt boende. Vi för en dialog med dig som blir kallad till intervju för att hitta en bra matchning utifrån din tidigare erfarenhet och ditt intresse.

Arbetsbeskrivning

I våra verksamheter är det viktigt att alla professioner samverkar i team för att kunna nå en helhetssyn av den enskilda individens behov av rehabilitering, hälso- och sjukvård och omsorg. Det dagliga arbetet består av en stor andel möten med patienter, deras anhöriga, kollegor och övrig omvårdnadspersonal. I fysioterapeutens uppdrag ingår arbetsuppgifter som bedömning, träning och rehabilitering i hemmet. I arbetsuppgifterna kan även handledning av omvårdnadspersonal i vardagsrehabilitering ingå. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut. Du har goda kunskaper i det svenska språket då detta är ett viktigt arbetsverktyg vid kundkontakt och vid patientsäker dokumentation. Du känner dig trygg framför en dator och ser inte några svårigheter med att lära dig nya digitala system. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av vår målgrupp och/eller erfarenhet av arbete som fysioterapeut. Det praktiska arbetet är i stor utsträckning självständigt och ställer krav på att du är ansvarstagande och drivande i ditt arbete. Du har en förmåga att planera, organisera och prioritera arbetet på ett fungerande och effektivt sätt.

I uppdraget kan omständigheter snabbt skiftas, du bör därför se detta som en utmaning och se möjligheter i förändringar. Som person är du lyhörd och uppmärksam på kundens behov och lyssnar till kollegors idéer och kunskaper. Du har vilja och intresse för den enskilda individen och anstränger dig för att hitta en fungerande lösning. Du känner dig trygg i din roll, är tillmötesgående och ser varje möte som en möjlighet att skapa goda och professionella relationer.

Vi använder bil i tjänsten och det är därför ett krav att du har B-körkort för manuell växellåda.

Vi drivs av att skapa bra dagar för våra kunder och söker dig som vill göra detta tillsammans med oss - välkommen med din ansökan till ett stimulerande och utvecklande sommarjobb!

Information om tjänsten

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Visstidsanställning, t.o.m. 2021-08-31. 

Sysselsättningsgrad: 100 %

Antal lediga befattningar: 3

Ref. nr: 6211

Dela detta jobb

logga
Leanlink söker fysioterapeuter till sommaren 2021

Linköpings kommun