medrek.se

logga

Läkare till Palliativ medicin Länsverksamhet Onkologi, Länsövergripande

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-08-14

Ansök nu

Läkare till Palliativ medicin Länsverksamhet Onkologi, Länsövergripande

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Palliativ medicin (tidigare SSIH) är organisatoriskt en egen enhet inom Länsverksamhetsområde Onkologi Sundsvall och är en vårdform för patienter med specialiserat palliativt vårdbehov som önskar vårdas i hemmet. Palliativ medicin är en länsövergripande organisation som består av en specialistläkare samt två ST-läkartjänster samt 15 sjuksköterskor fördelade över länets kommuner. Vi som arbetar är stationerade på Närvården Härnösand, sjukhusen i Sollefteå, Sundsvall och Örnsköldsvik samt på Ånge Hälsocentral. Vi har ett gott samarbete med den specialiserade palliativa slutenvården på Mellannorrlands Hospice.

Nu söker Palliativ medicin två specialistläkare alternativt pågående ST-läkare inom annat område. Rekryteringen avser provanställning sex månader med möjlighet till tillsvidareanställning (100%), tillträde 2022-12-01 eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Vårt arbete bygger på de fyra hörnstenarna: Kommunikation & relation, Teamarbete, Symtomlindring samt Närstående. Vi tillämpar ett palliativt förhållningssätt. Genom tillgänglighet och kontinuitet arbetar vi för att skapa trygghet så att vården i hemmet skall fungera bra. Hos oss är teamarbetet viktigt. Vi tar tillsammans hand om patienter, närstående, men också varandra med professionalism, omtanke och respekt. Arbetet sker i länsövergripande team. Teamen är stationerade i Sundsvall, Härnösand, Sollefteå, Ånge och Örnsköldsvik. Stationering enligt överenskommelse. Anställningen kan kombineras med arbete på annan enhet.

Vi erbjuder ett fritt ansvarsfullt arbete med trevliga arbetskamrater och möjlighet till utveckling. Arbetet som läkare inom Palliativ medicin innefattar handledning av kollegor samt handledning i teamet.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens inom pallitativ medicin. Även du som är pågående ST-läkare inom annat område är intressant för oss. Vi ser gärna att du utbildar dig vidare till specialist inom Palliativ medicin, om den kompetensen saknas. Meriterande för tjänsten är utbildning och erfarenhet av specialiserad palliativ vård. Du behärskar det svenska och engelska språket i tal och skrift. Vi ser även att du som söker har B-körkort.

Vi söker dig som besitter en personlig mognad där du är trygg, stabil och har god självinsikt. Du skiljer på det personliga och det professionella.
Du har lätt att samarbeta med andra och relaterar till kollegor på ett lyhört och smidigt sätt. Du är lojal och handlar i enlighet med fattade beslut, verksamhetsplanen, mål, policyer och riktlinjer. I ditt arbete är du strukturerad och planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt.

Välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-08-14

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Margareta Eurenius

Enhetschef

Telefon: +4661184265

E-post: margareta.eurenius@rvn.se

 

Andreas Koro

Ångermanlands Läkarförening

Telefon: 070-267 88 72

E-post: andreas.koro@rvn.se

 

Hans Wallin

Sveriges Läkarförbund

Telefon: +4660182707

E-post: hans.wallin@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Läkare till Palliativ medicin Länsverksamhet Onkologi, Länsövergripande

Region Västernorrland