medrek.se

Kvalitetskoordinatorer sökes till de Steriltekniska enheterna på Karolinska

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-08-31

Ansök nu

Kvalitetskoordinatorer sökes till de Steriltekniska enheterna på Karolinska

Vi erbjuder 
Den Steriltekniska enheten ligger under Medicinsk Teknik Produktion och är en extremt viktig serviceenhet med huvudsakligt uppdrag att tillgodose opererande verksamheter med steril operationsutrustning. Inom enheten packas och steriliseras instrument till operationsavdelningar, mottagningar, vårdavdelningar, vårdcentraler samt forskningsavdelningar och privata kunder.

I Solna har vi en ny sterilteknisk enhet med moderna lokaler och en ny maskinpark och i Huddinge står vi inför en spännande tid då nya lokaler troligtvis kommer stå klara för inflyttning i början av år 2020.

Vi är inne i en intensiv period med att bemanna upp och utveckla de båda enheterna. Till dessa enheter söker vi nu dedikerade kvalitetskoordinatorer för att arbeta med enheternas rutiner och anvisningar, utbildning, avvikelsehantering och kvalitetsförbättringar. Detta är en viktig del i att skapa förutsättningar för att arbeta utifrån de förordningar och riktlinjer som finns och som leder oss i riktningen till vår vision - två sterilcentraler i världsklass.

Om tjänsten 
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att ansvara för att upprätta, uppdatera och utveckla enheternas interna arbetsrutiner och anvisningar. Du kommer också aktivt att delta i vår utvecklingsplan för utbildning och vara stödjande i arbete med avvikelser och klagomål. En viktig del är också kravställande på våra intressenter och leverantörer så att vi kan upprätthålla rätt kvalitet i vår produktion och att kvalitetssäkra produkter, produktion och processer enligt bland annat ISO1348.

 • Du ska driva, stödja och aktivt delta i enhetens förbättringsarbete.
 • Du ska delta och stödja interna och externa revisioner.
 • Du ska hålla dig uppdaterad av förordningar och direktiv inom området.

Arbetet sker i nära samarbete med chef, kollegor samt med övriga viktiga funktioner som finns på enheterna och inom vår stab.

Vi söker 
Vi söker dig med ett stort intresse för kvalitets- och förbättringsarbete och gärna med erfarenhet av likande roll och gärna på sterilcentraler eller i liknande miljöer, exempelvis ifrån läkemedelsindustrin.

Du är analytisk, noggrann och har lätt för att samarbeta. Du kan även arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du har god datorvana och gärna erfarenhet av dokumentationshanteringssystem. Du kan organisera arbetet på ett effektivt sätt. Du är kommunikativ och hjälpsam och kan stödja i utbildningsinsatser för kollegor och nya medarbetare. Du är pedagogisk och har god kommunikationsförmåga att förtydliga, svara på frågor och sätta ramar och driva revisioner.

Kvalifikationer 
Krav:

 • Erfarenhet av kvalitetsarbete
 • Erfarenhet av arbete i och med kvalitetsledningssystem såsom ISO9001, ISO13485 eller liknande
 • Vi söker dig med intresse av kvalitetsarbete och arbete med rutiner och anvisningar.
 • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
 • God dator- och systemvana

Meriterande:

 • Akademisk utbildning inom kvalitetsarbete
 • Arbetslivserfarenhet av liknande roll.
 • Steriltillverkning/renrumsmiljöer
 • Dokumenthanteringssystem

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV  

Urvalsprocessen kan komma att ske löpande, dock kan rekryteringsprocessen ta något längre tid under veckorna 29-32 på grund av semestrar.

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vi på Karolinska vill generera vård i världsklass och vara en verkligt Attraktiv Arbetsgivare!  

För att lyckas med det så behöver våra verksamheter också professionella stödfunktioner.  

På Karolinska stödjer HR både chefer och medarbetare i löpande personalfrågor och i långsiktig förändringsledning.  

Vår vision är att utveckla Karolinska till att bli bäst på att attrahera, engagera och utveckla kompetenta chefer och medarbetare för ett hållbart arbetsliv. Vårt HR-arbete utgår från sjukhusets övergripande strategier och vi arbetar utifrån sjukhusets värderingar Ansvar, Helhetssyn och Medmänsklighet.  

HR-organisationen har ca 140 st medarbetare, och vi vill anställa de bästa, mest kompetenta och drivna personerna till vår HR verksamhet!  

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Kvalitetskoordinatorer sökes till de Steriltekniska enheterna på Karolinska

Karolinska Universitetssjukhuset