medrek.se

Kurator till Kunskapsskolan Västerås

Företag Kunskapsskolan
Regioner
Utgår

2021-08-10

Ansök nu

Kurator till Kunskapsskolan Västerås

På Kunskapsskolan arbetar vi för att alla elever ska nå lite längre än de själva tror är möjligt. Vi utmanar och coachar dem för att de både ska klara av sina mål och framtida studier. I det här arbetet krävs duktiga medarbetare och ett bra samarbete. Vill du vara med och bidra till att våra elever och vår verksamhet utvecklas?

Kunskapsskolan Västerås är en grundskola år 4-9. Skolan har idag 520 elever, höga studieresultat, långa köer och mycket nöjda medarbetare, elever och föräldrar - en toppskola! Skolan startade 2001 i Västerås och finns sedan 2005 i fina lokaler centralt - nära både kommunikationer och Mälaren i en expansiv del av Västerås.

Vikarierande skolkurator till vårt elevhälsoteam

Vi söker en vikarie under läsåret 21/22 för vår kurator.

Som kurator kommer du att arbeta med våra elever i nära samarbete med lärare, personal i elevhälsoteamet och vårdnadshavare. Du följer du elevernas utveckling, hjälper till att lösa konflikter, lyssnar på elevernas problem och hjälper till att lösa dem. Arbetat är framförallt förebyggande.

För att fullfölja ditt uppdrag vill vi att du ska vara en stabil och trygg person som kan skapa förtroende hos eleverna. Du bör vara kommunikativ och ha en god förmåga att föra strukturerade och motiverande samtal med eleverna.

Vårt grundkrav är att du har socionomexamen, beteendevetarexamen eller likvärdig utbildning.

Vi vill att du har lätt för att samarbeta med kollegor, elever och vårdnadshavare och är lösningsfokuserad.

Om Kunskapsskolan

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 14 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Arbetstid/Varaktighet

Vikariat

Deltid 80%

Kontaktperson

Rektor Lars Jonsson, 073-317 34 77, lars.jonsson@kunskapsskolan.se

Bitr Rektor Trine Mie Mattsson, 073-317 34 43, trinemie.mattsson@kunskapsskolan.se

Ansökan sker via länk nedan senast den 10 augusti 2021

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsterna är tillsatta om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Mer information på www.kunskapsskolan.se

Besöksadress

Ångkraftsvägen 1A

Dela detta jobb

Kurator till Kunskapsskolan Västerås

Kunskapsskolan